Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Atma Asia Travel

Correspondentieadres

Atma Asia Travel
Lepelaar 44
Groningen
Nederland

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 15062
www.atma-asia.nl
050-5274183
info@atma-asia.nl

Atma Asia Travel

Met Atma Asia Travel leert u het echte Azië kennen: de indrukwekkende cultuur, de prachtige natuur en bovenal de schitterende mensen! U komt met uw lokale gids op de meest bijzondere plekjes, u reist met auto, trein, vliegtuig of boot en u overnacht in sfeervolle accommodaties. We ontwerpen graag aan de hand van uw wensen uw reis geheel op maat.

Ga met ons wandelen en cultuur snuiven in de Himalaya. Nergens vindt u meer prachtige trails dan in de Himalaya van Nepal, Tibet, Ladakh, Sikkim en Bhutan. Op elke hoogte, zowel in het hooggebergte als in de lager gelegen valleien, is het mogelijk om de mooiste wandelingen te maken in een werkelijk adembenemende natuur. De boeddhistische cultuur van deze landen, de indrukwekkende kloosters en tempels en de lokale tradities en gebruiken zal u zich altijd blijven herinneren.

Bent u meer een fietser? Wij bieden bijzondere fietsreizen onder andere in Cambodja, Tadzjikistan, Kyrgyzstan, Ladakh en Tibet. Maar ook in onze overige bestemmingen zoals Vietnam en Thailand kunt u voor kortere of langere tochten de fiets pakken. Tijdens een fietstocht komt u langs culturele hoogtepunten en op plekken waar u met de auto niet kunt komen. Op de fiets maakt u intensief contact met de omgeving en met de vriendelijke lokale bevolking.

Ook paardrijden, vooral in Kyrgyzstan, een jungle safari en het meemaken van een festival kunnen wij in uw persoonlijke reisvoorstel opnemen.

Bezoek website


Terug