Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Atma Asia Travel

Correspondentieadres

Atma Asia Travel
Lepelaar 44
Groningen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15062

Atma Asia Travel

Met Atma Asia Travel leert u het echte Azië kennen: de cultuur, de natuur en bovenal de schitterende mensen! U komt met uw lokale gids op de meest bijzondere plekjes. We ontwerpen aan de hand van uw wensen uw reis geheel op maat. In Kyrgyzstan (Kirgizië) organiseren we ook groepsreizen. Vergeet niet bij de ´specials´ op onze website te kijken: groeps- en individuele reizen met een speciaal thema.

Wandelen en cultuur snuiven in de Himalaya.

Nergens vindt u meer prachtige trails dan in de Himalaya van Nepal, Tibet, Ladakh en Bhutan. Op elke hoogte is het mogelijk om de mooiste wandelingen te maken in een werkelijk adembenemende natuur. Dichte bossen en groene rijst terrassen in de lagere gebieden en steppe en sneeuw in de hogere. Uw voeten brengen u van de ene vegetatie zone naar de andere en onderweg kunt u genieten van de bergen, de rust en de ruimte. Die rust vindt u ook in de boeddhistische cultuur van de landen rond de Himalaya, de indrukwekkende kloosters en tempels en de lokale tradities en gebruiken. Een reis naar de Himalaya is een bijzondere ervaring die u zich tijdens het drukke westerse leven altijd zal blijven herinneren.

De onbekende juweeltjes van Cambodja.

Cambodja is vooral bekend van de tempels van Angkor Wat. Een reis naar Cambodja zonder een bezoek aan dit machtige tempelcomplex is niet compleet. Maar Cambodja biedt zoveel meer: de dorpjes op het platte land, de bergen in het zuidwesten en de oeroude jungle met verborgen en overwoekerde tempels en lokale bergstammen. Niets is mooier dan Cambodja te ontdekken tijdens een fietstocht door dit prachtige land. Zo komt u op plekken waar u met de auto niet kunt komen en maakt u intensief contact met de omgeving en met de vriendelijke lokale bevolking. Uw bagage gaat mee in een auto. Maar ook een wandeltocht door de dichte jungle begeleid door een ranger is een hele belevenis. En wat denkt u van een boottocht over het grote Tonle Sap meer met een drijvend dorp met huizen op metershoge palen? Kennis maken met de onbekende juweeltjes is datgene wat van uw reis door Cambodja een onvergetelijke reis maakt.

Als een nomade door de schitterende natuur

Proef het oorspronkelijke nomadenleven tijdens uw reis door Kyrgyzstan en ontdek dit schitterende land tijdens een tocht door ruwe bergen, over goene heuvels en langs blauwe meren. Die tocht kunt u te voet afleggen tijdens dagwandelingen of een meerdaagse trektocht, op de fiets, te paard of met de auto. Overnachten doet u net als de nomaden al honderden jaren voor u in een joert. Of bij de lokale bevolking thuis en daar waar mogelijk in kleinschalige hotels en guesthouses. Kyrgyzstan is vooral een bestemming voor natuurliefhebbers. U vindt er in de schitterende omgeving vele plantensoorten en bijzondere vogels die u gaat ontdekken tijdens een speciale vogelreis. Een stukje cultuurgeschiedenis vindt u terug in de hoofdstad Bishkek, de karavaan serai, Kyrgyzstan ligt op de oude zijderoute en bij de Burana toren en de petroglyfen van Cholpon Ata. Een reis naar Kyrgyzstan is een reis met variatie.

www.atma-asia.nl
050-5274183
info@atma-asia.nl

Terug