Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

BDL-Grouptravel B.V.


Correspondentieadres

BDL-Grouptravel B.V.
Rossinistraat 101
Nijverdal
Nederland

www.bdl-grouptravel.nl
0643008189
betsy@bdl-grouptravel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15008

BDL-Grouptravel B.V.

BDL-Grouptravel B.V. organiseert groepsreizen op maat. Een reis met uw personeel, uw relaties, uw leveranciers, etc. zorgt voor nieuwe teamspirit en is een geweldige boost voor de samenwerking. BDL-Grouptravel is uw ervaren rots in de branding bij de organisatie van uw groepsreis. Van eerste idee tot terugkomst!

Met de bedrijfsvereniging naar Florence

Voor een bedrijfsvereniging mocht ik een incentive naar Florence organiseren. We vlogen met Transavia naar Pisa en brachten eerst een bezoek aan de marmergroeven van Carrara. Vervolgens door naar Florence, waar we 3 nachten verbleven in het centrum van de stad. Tijdens deze 4-daagse reis hebben we de stad zelf bezocht (o.a. met een fietstocht), we zijn naar Siena geweest en hebben een deel van het Toscaanse binnenland gezien (Chiantistreek) en we hebben een agriturismo bezocht waar we de wijnkelders hebben bezichtigd en aansluitend heerlijk biologisch gedineerd.

Beursbezoek in Parijs

Parijs, zowel voor zakenreizigers als toeristen een fantastische bestemming. Voor een bedrijf dat met haar relaties een beurs ging bezoeken in Parijs mocht ik het randprogramma verzorgen. De groep reisde per Thalys 1e klasse naar Parijs, een heerlijk ontspannen manier van reizen. Het hotel lag in het hart van de wijk Montmartre, evenals het restaurant op de eerste avond. Om naast het beursbezoek ook nog de gelegenheid te hebben iets van de stad te zien, werd besloten om op de tweede avond een dinnercruise te doen. Op de laatste dag nog even een snelle lunch bij de Brasserie Terminus Nord alvorens men per Thalys weer naar Nederland reisde. 

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \