Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Berg en Meer


Correspondentieadres

Berg en Meer
Holthuizerstraat 9
Haaksbergen
Nederland

www.bergenmeer.nl
053-2303655
info@bergenmeer.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 21062

Berg en Meer

Even voorstellen, de eigenaar Luc Geerlink. Met een passie voor de Alpenlanden heeft hij Berg en Meer Alpenvakanties opgezet om iedereen te kunnen laten genieten in de zomer en winter van bijzondere plekken in de Alpen. Naast de toeristische dalen (deze zijn vaak niet voor niets drukbezocht) en grote wintersportgebieden willen we onze gasten ook laten genieten van minder bekende pareltjes voor de zomervakantie en kleine gezellige skigebieden om te kunnen proeven van een authentieke wintersportsfeer.

Luc zelf geniet regelmatig van trips in de Alpen om zijn passie bergwandelen en -klimmen te kunnen beoefenen en tips voor je te vinden. De laatste trip ging naar het Oostenrijkse Ötztal om de hoogste berg van Tirol te beklimmen (Wildspitze, 3.774 m) en daarna door naar het Stubaital. Je kunt dit volgen via onze Instagram of #bergenmeeralpenvakanties.

Berg en Meer Alpenvakanties is al sinds 2008 dé specialist voor autovakanties naar de Alpenlanden. De keuze in gebieden en plaatsen voor een vakantie in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland of Italië is zeer gevarieerd door een ervaren en vakkundig inkoopteam en goede relaties ter plaatse. Je kunt een selectie maken op diverse interesses of ons totale vakantie aanbod bekijken. Natuurlijk zijn we aangesloten bij het garantiefonds SGR om jouw vakantie te kunnen garanderen. Daarnaast zijn we lid van de VvKR en het Calamiteitenfonds.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \