Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

BijzonderAfrika


Correspondentieadres

BijzonderAfrika
Herengracht 10
Maarssen
Nederland

www.bijzonderafrika.nl
085-1302979
info@bijzonderafrika.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 19060

BijzonderAfrika

BijzonderAfrika is opgericht door Sabine Stam en Marcel Kuiper. Wij hebben jarenlange (management) ervaring bij diverse bedrijven maar wilden beiden het liefst bezig zijn met onze passie voor reizen.

Afrika voelt voor ons als thuis; we hebben er gereisd, gewoond, gewerkt en nu werken wij er weer. We zijn hierdoor goed op de hoogte van actuele zaken in Zuidelijk Afrika. Dat we zowel een kantoor in Nederland als in Zuid-Afrika hebben en Sabine in Zuid-Afrika woont, zorgt ervoor dat we u de beste, persoonlijke service kunnen bieden.

Wij hebben de ambitie om de klant altijd naar een bijzondere plek te brengen in Zuidelijk Afrika. Hoe die bijzondere plekken eruitzien? Dat hangt natuurlijk af van de wensen van de klant!

Wij kiezen bewust voor de specialisatie Zuidelijke Afrika omdat we deze landen heel goed kennen en vrijwel alle accommodaties waar we mee werken persoonlijk hebben bezocht. Zo kunnen wij u een goed advies geven. Ook kunnen wij de klant helpen met het boeken van de beste en meest voordelige vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen, of kunnen we de klant adviseren bij combinatiereizen met bijvoorbeeld een strandverlenging op Mauritius of Mozambique. Daarnaast hebben wij goede condities bij autoverhuurmaatschappijen bedongen. Alle reizen zijn mogelijk met een privéchauffeur/gids.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \