Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Binnenvaartcruises.nl


Correspondentieadres

Binnenvaartcruises.nl
Molenstraat 93
Tilburg
Nederland

www.binnenvaartcruises.nl
013-5427686
info@binnenvaartcruises.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15006

Binnenvaartcruises.nl

Stap aan boord, alleen of met uw partner, en geniet een paar dagen van ouderwetse scheeps-romantiek en laat de stress en sleur van alledag gewoon op de kade achter! Ontdek hoe fascinerend en verrassend anders de wereld eruitziet vanaf het water, terwijl het landschap en de steden langzaam aan u voorbij glijden.

U bent van harte welkom aan boord van onze vrachtschepen voor een onvergetelijke cruise, maak kennis met de kapitein zijn familie en de crew en beleef de reis vanuit de stuurhut.

Al onze schepen zijn werkende vrachtschepen waardoor iedere reis en bestemming weer anders en dus uniek is.

De kleine spitsen varen door Nederland, Belgie en Frankrijk. Ontdek Parijs op een onvergetelijke manier.

Maar ook de reizen op de grote rivieren in Duitsland of de romantische vaarwegen zijn een unieke beleving. Vaar mee op de Sjouwer, met 190 meter lengte een van de grootste binnenvaartschepen van Europa.

Meestal kan uw eigen auto ,of motor gewoon mee aan boord. Uw fiets kan natuurlijk gratis mee.

Vaartraining: Voor pleziervaarders is het mogelijk om vanuit de stuurhut leerzame ervaring op te doen. Al onze schippers delen hun ervaring graag met u, ervaring die u meeneemd aan boord van u eigen schip.

Note: doordat u meevaart op een werkend vrachtschip en dus de lading en het weer soms het vaarplan bepaald, vraagt dit soms een enigzins flexibele reisinstelling. We vragen gasten dan ook om enkele dagen extra te reserveren.

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \