Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

BirdingBreaks.nl


Correspondentieadres

BirdingBreaks.nl
Plantage Middenlaan 2c
Amsterdam
Nederland

www.birdingbreaks.nl
020-7792030
info@birdingbreaks.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12002

BirdingBreaks.nl

Ontdek met BirdingBreaks de mooiste vogelgebieden in binnen- en buitenland!

Al sinds 2006 organiseert BirdingBreaks vol enthousiasme vogelreizen, natuurreizen, fotoreizen en expeditiecruises naar vrijwel alle uithoeken van de wereld. Dichter bij huis organiseert BirdingBreaks korte trips en dagexcursies voor zowel beginnende als ervaren vogelaars. Onze gedreven reisbegeleiders zijn zelf ook allemaal actieve vogelaars, die op reis graag hun passie en kennis willen delen.

Vogelreizen en ’Easy Birding’
Onder begeleiding van kundige, enthousiaste (lokale) reisbegeleiders bezoeken we tijdens onze vogelreizen de mooiste vogelgebieden. We reizen in kleine groepen, om zo alle deelnemers optimaal van de vogels en de natuur te laten genieten. De zoektocht naar vogels staat centraal tijdens deze reizen, maar ook andere aspecten van de natuur zullen zeker worden belicht: ook vogelaars kunnen op vogelreis in bijvoorbeeld Zuid-Afrika niet om de 'Big Five' heen! Bij de activiteiten in Nederland wordt extra aandacht besteed aan de herkenning van vogels. Voor beginnende vogelaars hebben we Easy Birding reizen, waar het reistempo lager ligt en er meer tijd is voor uitleg over de vogelsoorten.

Fotoreizen
Onze fotoreizen worden gemaakt onder leiding van enthousiaste (vogel)fotografen. In een laag tempo wordt naar de mooist (vogel)gebieden gereisd.

Expeditiecruises en poolreizen
BirdingBreaks organiseert ook verschillende expeditiecruises. Bestemmingen zijn bijvoorbeeld Spitsbergen, Antarctica, de Pacific en het Russische Verre Oosten.

Individuele reizen
Naast groepsreizen bieden wij ook de mogelijkheid om individueel of in een zelf samengestelde groep op reis te gaan, zonder reisbegeleiding vanuit Nederland maar mét lokale reisbegeleiding.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \