Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

BirdingBreaks.nl

Correspondentieadres

BirdingBreaks.nl
Plantage Middenlaan 2c
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12002

BirdingBreaks.nl

Ontdek met BirdingBreaks.nl de mooiste vogelgebieden in binnen- en buitenland!

Al sinds 2006 organiseert BirdingBreaks vol enthousiasme vogelreizen, natuurreizenfotoreizen en expeditiecruises naar vrijwel alle uithoeken van de wereld. Dichter bij huis organiseert BirdingBreaks korte trips, dagexcursies en worshops voor zowel beginnende als ervaren vogelaars. Onze gedreven reisbegeleiders zijn zelf ook allemaal actieve vogelaars, die op reis graag hun passie en kennis willen delen.

Vogelreizen en ’Easy Birding’
Onder begeleiding van kundige, maar vooral ook enthousiaste (lokale) reisbegeleiders bezoeken we tijdens onze vogelreizen de mooiste vogelgebieden. We reizen in kleine groepen, om zo alle deelnemers optimaal van de vogels en de natuur te laten genieten. De zoektocht naar vogels staat centraal tijdens deze reizen, maar ook andere aspecten van de natuur zullen zeker worden belicht: ook vogelaars kunnen op vogelreis in bijvoorbeeld Zuid-Afrika niet om de 'Big Five' (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn) heen! Bij de activiteiten in Nederland wordt extra aandacht besteed aan de herkenning van vogels. Voor beginnende vogelaars hebben we Easy Birding reizen, waar het reistempo lager ligt en er meer tijd is voor uitleg over de vogelsoorten.

Fotoreizen
Onze fotoreizen worden gemaakt onder leiding van enthousiaste (vogel)fotografen. In een laag tempo wordt naar de mooist (vogel)gebieden gereisd, om zoveel mogelijk individuele vrijheid om te fotograferen te krijgen.

Expeditiecruises en poolreizen
BirdingBreaks.nl organiseert in samenwerking met Ocean Wide Expeditions verschillende expeditiecruises. Bestemmingen zijn bijvoorbeeld Spitsbergen en Antarctica maar ook tussenliggende eilandgroepen worden bezocht, zoals bijvoorbeeld de Kaapverdische Eilanden.

Individuele reizen
Naast groepsreizen bieden wij ook de mogelijkheid om individueel of in een zelf samengestelde groep op reis te gaan, zonder reisbegeleiding vanuit Nederland maar mét lokale reisbegeleiding.

Reizen voor vogelwerkgroepen
Wilt u graag met uw vogelwerkgroep op reis? Wij kunnen een reis van A tot Z voor u verzorgen, inclusief gidsen, vervoer, maaltijden, accommodatie en vluchten.

www.birdingbreaks.nl
020-7792030
info@birdingbreaks.nl

Terug