Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Blini Reizen

Correspondentieadres

Blini Reizen
Erasmuslaan 3 bis
Utrecht
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12030
www.blinireizen.nl
030-3040031
info@blinireizen.nl

Blini Reizen

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India & Iran. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. We hebben de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren. De blini staat symbool voor onze werkwijze: je kunt je reis naar eigen wens samenstellen uit onze ‘ingrediënten’...

Het dak van de wereld

Een ontdekkingstocht voor échte reizigers door de adembenemende natuur van het Pamir-gebergte. In 20 dagen volg je het spoor van oude karavanen van Dushanbe naar Bishkek, en laat je je onderweg verrassen door de cultuur en gastvrijheid van de Pamiri. Dit is een van de mooiste en meest spectaculaire reizen ter wereld. De soms eenvoudige voorzieningen, de hoogte, de wandelingen, de lange afstanden over onverharde wegen maken dit een vrij zware reis. De beloning is er echter naar: een ontdekkingstocht door een van de mooiste en meest ongerepte gebieden ter wereld. Wil je deze uitdaging aangaan?
De Pamirs zijn ook prima te combineren met een bezoek aan Oezbekistan, zie onze reis “Oezbekistan & de Pamirs”. Deze voert vanaf Tasjkent via de legendarische woestijnsteden Samarkand en Buchara naar de bergpassen en hoogvlakten van de Pamirs. Een avontuurlijke en gevarieerde reis met 3 weken lang geschiedenis, natuur en cultuur.

Noblesse Oblige

Natuurlijk was je in vroeger tijden als edelman verplicht om met een statig onderkomen voor de dag te komen. En daar kun je als Blini-reiziger nu de vruchten van plukken. In de Baltische landen hebben we een aantal prachtige landhuizen en kastelen (ooit toebehorend aan de Duitse of Russische adel) geselecteerd die tegenwoordig onderdak bieden aan personen zonder wapenschild.
Onze 10-daagse “Baltische Landhuizen”-route...

Bezoek website


Terug