Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Blini Reizen


Correspondentieadres

Blini Reizen
Erasmuslaan 3 bis
Utrecht
Nederland

Volg onswww.blinireizen.nl
030-3040031
info@blinireizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12030

Blini Reizen

Blini Reizen verzorgt reizen naar de Baltische landen, de Kaukasus, Centraal-Azië én India. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. We hebben de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.

de Kaukasus: Georgië, Armenië en Azerbeidzjan

Eeuwenoude kerken en kloosters, stille wegen over spectaculaire bergpassen, een uitstekende keuken, meerdaagse trektochten door het hooggebergte, een gastvrije bevolking, drie hoofdsteden vol leven en karakter. En dat alles in drie landen aan de rand van Europa, nog onontdekt door het massatoerisme. Blini Reizen organiseert rondreizen per auto met chauffeur en self-drives per huurauto.

De Baltische landen: Estland, Letland en Litouwen

Pak de boot of het vliegtuig naar de Baltische landen en verken per auto de Baltics: drie landen met elk hun eigen cultuur en geschiedenis, met drie prachtige en boeiende hoofdsteden en met veel natuur.

Centraal-Azië: Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië, Kazachstan en Turkmenistan

De 5 Stans zijn een ideale bestemming voor nieuwsgierige en avontuurlijke reizigers. Oezbekistan met de oude Zijderoute-steden Samarkand, Bukhara en Khiva; Kirgizië met ongerepte bergen en hooggelegen meren; Kazachstan met prachtige natuurgebieden in het zuidoosten van het land; Tadzjikistan met de Fann Mountains, vlakbij Samarkand, en met de spectaculaire Pamirs in het oosten; en ten slotte het gesloten en onbekende Turkmenistan.

India

India is divers en fascinerend. Van besneeuwde bergtoppen tot palmenstranden in het zuiden, van glimmende winkelparadijzen tot kleurrijke bazaars, van de grandeur van maharadja’s tot het vuil van bedelaars. Reizen door India is een unieke en onvergetelijke ervaring.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \