Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Blue-elephant


Correspondentieadres

Blue-elephant
Tebinckslaan 14
Gasselte
Nederland

www.blue-elephant.nl
0599-565124
tvb@blue-elephant.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11009

Blue-elephant

Blue Elephant staat voor exclusief reizen met passie voor de natuur, waarbij kwaliteit, persoonlijk comfort, veiligheid en deel zijn van de natuur onlosmakelijk verbonden zijn. De vogel- en natuurreizen gaan naar alle windstreken van de aarde. U reist in kleine groepen van 4 tot 8 personen of op individuele basis. Wij werken samen met deskundige lokale gidsen. Alle bestemmingen zijn door ons bezocht.

Madagaskar, eiland van verwondering

Madagaskar: beroemd vanwege de kameleons en lemuren in tal van vormen en kleuren, zou je bijna vergeten dat ook de vogels uniek zijn. Deze reis is in de eerste plaats om de unieke soorten vogels te zien, maar ook prachtige vlinders en bloemenweelde zul je als een onvergetelijke herinnering mee naar huis nemen.

De flora en fauna van Madagaskar heeft zich 88 miljoen jaar in alle rust en los van het vasteland van Afrika, in een totaal unieke richting ontwikkeld. Veel soorten vogels komen dan ook alleen hier voor. We gaan er heel veel van zien en doen daarbij zoveel andere ervaringen op met maki’s, bizar uitziende en kleurrijke kameleons, vlinders en planten, dat dit een totaal onvergetelijke reis zal worden. Wij zullen de unieke en zeldzame endemen van het Spiny forest in het zuiden en de tropische regenwouden van het oosten zoeken en vinden, zoals Longtailed Groundroller, Running Goua, vele soorten Vanga’s, de Subdesert Mesite en vele andere. 

Costa Rica  

Wie wil niet eenmaal de prachtige geheimzinnige quetzal zien? Dat kan in Costa Rica. Met recht en reden het meest bekende land van Midden-Amerika. Haast geen land vogelrijker, gemakkelijker te bereizen en met grotere variatie aan vogels van kusten tot hooggebergte en van regenwoud tot boerenland.

Weinig vogelaars zullen nooit van...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \