Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Boundless Inspiration

Correspondentieadres

Boundless Inspiration
Overhagenseweg 8
Velp
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17005

Boundless Inspiration

ONZE REIZEN

In 2019 gaan wij creatieve inspiratiereizen aanbieden in groepen tot maximaal 12 deelnemers naar de volgende bestemmingen:

  • India 
  • Oekraine 
  • Letland
  • Marokko
  • St Petersburg, Rusland

MISSIE

Mijn naam is Baiba Vagule. Boundless Inspiration is ontstaan door mijn passie voor reizen en handwerk. Dat is mijn manier om te ontspannen naast mijn carrière in subsidiemanagement. Ik reis al jaren door Europa en daarbuiten om van plaatselijke (volks)kunst en ambachten te genieten. Tijdens mijn reizen heb ik talloze workshops gevolgd, onder andere om in contact te komen met de bevolking van mijn reisbestemming. Het is geweldig om te zien hoe graag men kennis deelt met gasten. Deze ervaringen hebben mijn reizen enorm verrijkt.

Vanuit deze passie wil ik ook anderen de wereld laten ontdekken. Daarom organiseer ik reizen naar mijn favoriete plekken op de wereld, waar men van de plaatselijke kunst, ambacht en keuken kan genieten en ook zelf vormen van ambacht en koken kan uitproberen. De vaste kenmerken van mijn reizen zijn:

  • Bezoek aan lokale artisans/craftsmen/kunstenaars
  • Koken met een local
  • Bezoek aan minimaal één kunstmuseum
  • Bezoek aan bijzondere off-the beaten track bezienswaardigheden

De reizen van Boundless Inspiration gaan niet over het afstrepen van alle monumenten uit je reisgids. Tijdens deze reizen gaat het om een intense beleving van de reisbestemming om je te laten inspireren voor je eigen kunst, handwerk of je creativiteit in het algemeen.

Als je na onze reis geïnspireerd terugkomt met nieuwe ideeën en leuke herinneringen, is mijn missie geslaagd!

De missie van Boundless Inpsiration is gericht op vrouwen, maar mannen zijn uiteraard ook welkom als zij geïnteresseerd zijn in onze reisthema’s.

DUURZAAM EN LOKAAL TOERISME

We vinden het belangrijk dat de ontspannende, creatieve reizen van Boundless Inspiration geen negatieve impact hebben op de mensen en natuur op onze bestemmingen. Mijn samenwerkingspartners worden fair beloond. Ik werk uitsluitend met lokale bedrijven die goed voor hun personeel zorgen. Als gast in een ander land respecteer ik de plaatselijke normen en waarden en ik vind het belangrijk dat mijn klanten dat ook doen.

 

www.boundlessinspiration.nl
06-47773841
info@boundlessinspiration.nl

Terug