Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Buiten(B)enig


Correspondentieadres

Buiten(B)enig
Daalhemerweg 4D
Valkenburg a/d Geul
Nederland

Volg onsbuitenbenig.nl
0613137455
info@buitenbenig.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22054

Buiten(B)enig

De mooiste wandelpaden

Ga met ons mee op een leuke, goed geregelde wandelvakantie in Europa.

Onze begeleide wandelvakanties zijn heel ontspannen: je volgt een enthousiaste gids die de prachtigste routes kent en zaken uitstekend heeft voorbereid. Daarnaast is er natuurlijk  een sociaal aspect. Je leert nieuwe mensen kennen die jouw passie voor wandelen delen en het is leuk om je ervaringen uit te wisselen. De samenstelling van onze groepen is zeer divers. Onze begeleide wandelreizen worden geboekt door zowel alleengaanden, stellen als vriend(inn)en.

Als wandelgast wandel je in kleine groepen en we overnachten in speciaal geselecteerde hotels waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. We hebben lijnwandelingen naar het hotel, rondwandelingen vanuit het hotel of je wordt vervoerd voor een lijn- of rondwandeling.

Wij zijn een kleinschalige, jonge organisatie met ervaren reisleid(st)ers, die met veel kundigheid, passie en enthousiasme (overwinter-)wandelreizen ontwikkelt en begeleidt. We richten ons daarbij op de wat oudere wandelaar (50+) en proberen de wandelgroepen maximaal 14 personen groot te laten zijn.

Wandelen met groepen verbindt het fysieke element, namelijk bezig zijn in prachtige omgevingen, met de sociale component. Samen genieten van de omgeving, meer van de natuur leren, een praatje maken en een goede begeleiding is alles wat er nodig is om een inspannende en ontspannende vakantie te creëren. En daar besteden we veel tijd aan.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \