Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Bushlife Experiences


Correspondentieadres

Bushlife Experiences
Brouwerskolkweg 2d
Overveen
Nederland

Volg onswww.bushlife.nl
023 544 0774
info@bushlife.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18073

Bushlife Experiences

Bushlife Experiences organiseert bijzondere en tot de verbeelding sprekende avonturen, expedities, reizen en vakanties in Zuidelijk Afrika. We verkennen andere routes op een andere manier. Voor hen die het gebaande pad durven verlaten. Die Afrika willen zien door de ogen van een ontdekkingsreiziger en de uithoeken en uitgestrektheid van dit magische continent willen ervaren. 
Waar het kan, gaan we door natuurgebieden, nationale parken en over het platteland. We leveren maatwerk gericht op jouw wensen. Altijd! Ongeacht of het gaat om een studentensafari of een aaneenschakeling van luxe lodges. Het draait altijd om jou! Onze aanbevelingen doen we op basis van eigen ervaring. We zijn verliefd op Afrika en brengen er een groot deel van onze tijd door. Die ervaring delen we graag met jou. 
Ons doel is de reis van je leven te creëren. Eén die je altijd bijblijft.

Waar naar toe?
Afrika is groot en de afstanden zijn enorm. Het is onmogelijk alles in één keer te doen. De mogelijkheden zijn talrijk en er zijn veel keuzes te maken. We helpen je graag op basis van onze eigen ervaring, met de kaart van Afrika op tafel, te kiezen wat het best bij je past. 
Je treft op onze site dus geen uitgewerkte voorstellen of reisplannen aan omdat wij niet geloven in standaard producten. Bel of stuur een e-mail als je interesse hebt in een gesprek over wat we voor je kunnen doen.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \