Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Buutvrij Reizen


Correspondentieadres

Buutvrij Reizen
Het Maisveld 95
Arnhem
Nederland

www.buutvrijreizen.nl
+31624270598
info@buutvrijreizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22036

Buutvrij Reizen

Buutvrij Reizen biedt soloreizen aan voor 30ers en 40ers op maat of start in een kleine groep. Buutvrij Reizen helpt je los te komen van de ratrace. Voel de vrijheid weer en ontdek jezelf en de bestemmingen waar jij al lang van droomt.

Voor de open-minded en de vrijheid zoekers die de sleur willen doorbreken. Voor degene die solo op reis nog steeds op hun bucketlist hebben staan, voor me-time en die de reset-knop willen indrukken.

Mijn missie is anderen te helpen de stap te zetten alleen op reis te gaan, De ultieme vrijheid te ervaren. Kies voor je persoonlijke ontwikkeling, tijd om rustig na te denken, echt tijd voor jou. Het voordeel van soloreizen is dat je je onbewust ontwikkelt tijdens je reis. Je doet tevens nieuwe inspiratie op.

Elke reis wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen, interesses en eerdere reiservaringen, vertrek je alleen of je start met je soloreis in een kleine internationale groep reizigers. Ons aanbod reizen is direct te boeken en zijn op maat te maken. De aangeboden landen zijn ideaal voor soloreizen. Buutvrij Reizen verlegt jouw grenzen en zorgt voor een reis die bij jouw past. 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \