Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

ChinaTechTrip


Correspondentieadres

ChinaTechTrip
Bermershof 801
Uden
Nederland

Volg onswww.chinatechtrip.com
0651214206
info@chinatechtrip.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23025

ChinaTechTrip

ChinaTechTrip verzorgt studie- en inspiratiereizen voor organisaties die hun leden, werknemers of klanten in staat willen stellen meer te leren  over digitale innovatie in China. De reizen worden ontwikkeld en ter plekke begeleid door Ed Sander, China tech analyst, schrijver en spreker. De reizen bestaan uit een combinatie van colleges, waarin theoretische achtergrond wordt gegeven, bedrijfsbezoeken en 'city safaris' waarbij de deelnemers de Chinese technologie in de praktijk kunnen ervaren.

E.e.a. gaat vergezeld van een hoop culturele context om alles beter te kunnen plaatsen en de reizigers krijgen ook een goed beeld van de Chinese cultuur. Zo eten we elke dag een ander type authentieke Chinese cuisine, bezoeken we een 'KTV' (karaoke) en culturele shows. Ook proberen we een bezoek aan het platteland op te nemen in onze programma's om te laten zien dat China meer is dan de metropolen Beijing en Shanghai.

Er zijn drie redenen voor onze opdrachtgevers om een reis te laten organiseren door ChinaTechTrip:

  1. Sommige bedrijven willen graag de Chinese markt op en hun producten verkopen aan de Chinese consument. Dan moet we wel de eerst de klant en het digitale landschap kennen.
  2. China loopt op het gebied van e-commerce, apps en new retail jaren op ons voor. We kunnen veel leren en ons laten inspireren door ons te verdiepen in lokale platforms.
  3. Chinese internetbedrijven komen steeds vaker deze kant op en leveren kansen maar ook bedreigingen op voor westerse platforms en merken. Je kunt ze maar beter leren kennen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \