Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

CityMates

Correspondentieadres

CityMates
Bovenbrugstraat 1-4
Arnhem
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12078

CityMates

CityMates wil mensen samenbrengen. Leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Daarom organiseren we regelmatig Weekendjes Weg en Citybreaks in Europa. Heb je een bedrijfsuitje of familie-uitje? We nemen je graag het werk uit handen. Daarnaast geven we reisadvies en organiseren we elke maand een Reiscafé.

Nieuwe mensen ontmoeten

CityMates wil mensen samenbrengen. Leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten, niet voor een relatie, maar voor de gezelligheid. We organiseren regelmatig Weekendjes Weg en Citybreaks in Europa (en soms een stukje erbuiten). 
Wanr wist je dat het heel gezond is om enkele korte vakanties te hebben? Een andere omgeving met de leuke mensen om je heen zal je meer energie opleveren dan lang uitslapen of die wereldreis waar je jaren voor spaart. 
Een weekendje weg met CityMates is de ideale manier om je dagelijkse ritme te doorbreken. 

Bedrijfsuitjes

CityMates organiseert in Arnhem en directe omgeving unieke bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Een bedrijfsuitje is een dag met een andere invulling, een bijzondere ervaring en van grote toegevoegde waarde voor het bedrijf. 
Maak het jezelf gemakkelijk en laat CityMates je het werk uit handen nemen. Wij bereiden tot in detail jouw bedrijfs- of teamuitje voor. Onze werkwijze is flexibel en persoonlijk, we inventariseren jouw ideeën en wensen en stellen een uniek personeelsuitje voor jouw team samen.

Famile-uitjes

Een familiedag is de perfecte gelegenheid om de banden met je hele familie weer eens aan te halen. Leuk idee, maar wie gaat dat regelen? En hoe organiseer je een familie-uitje dat leuk is voor iedereen? Een familie-uitje waar de hele familie blij van wordt en waardoor men na afloop alvast uitkijkt naar de volgende keer.

www.citymates.nl
06 - 20879367
info@citymates.nl

Terug