Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Classic Emotions


Correspondentieadres

Classic Emotions
Wilhelminalaan 24A
Soest
Nederland

www.classicemotions.nl
0612356091
info@classicemotions.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23020

Classic Emotions

Roadtrips / Toast Taste & Travel / Toeren met Klassiekers & Youngtimers in binnen-en buitenland.

Classic Emotions biedt een aantal enerverende tot in de detail verzorgde reisprogramma's waarin beleving centraal staat.

Het mooiste van Italie in 1 week vanuit 1 lokactie. Een indrukwekkende belevenis vol avontuur, cultuur, ontspanning en goede smaak vanuit een unieke plek in Toscane op de grens van de Crete di Siena en de Val d'Orcia. Een compleet verzorgde week die u nog lang zal bijblijven.

Ontdek in Frankrijk de welhaast vergeten Gers aan de voet van de Pyreneeen. Het gebied van de drie Musketiers vol verborgen mystiek in het diepe zuiden van Frankrijk. Ook hier een volledig verzorgde week vanuit  een meer dan charmante locatie met een geschiedenis die teruggaat  tot 1204.

De Classic Emotions Mille Miglia, een ongekend klassiek auto gebeuren waarvan we de start in Brescia van heel dichtbij meemaken. Een reisprogramma van 8 dagen zonder navigatie stres of ander zenuwslopend gedoe, getekend door schitterende routes met spannende bergtoppen zoals de Stelvio. Hotels onderweg op unieke locaties en van A tot Z verzorgd. Een week vol passie, leuke mensen en en goede sfeer. minimaal 20 equipes, maximaal 30 equipes.

Toeren met klassieker en of youngtimers in Nederland. Mid-Weekse trips van dinsdag tot vrijdag in augustus en september. Ontdek het fraaie decor van Nederland en de soms verborgen verrassingen. Drie hotel overnachtingen op prachtige locaties. minimaal 8 eqiuies maximaal 10 equipes. Er valt nog zoveel te ontdekken!

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \