Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Coomans Coaching


Correspondentieadres

Coomans Coaching
Capucijnenstraat 21
Tilburg
Nederland

Volg onswww.coomanscoaching.nl/bergwandelreizen
06-12 968 087
Wendy@coomanscoaching.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23046

Coomans Coaching

Ga mee op pad!
Stap even uit de dagelijkse routine en ontdek de wonderen van de bergen. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of een boost voor je persoonlijke groei, de bergen bieden iets voor iedereen. Laat je betoveren door de adembenemende uitzichten en de pure natuur en voel je opnieuw verbonden met jezelf en de wereld om je heen. Ga mee op pad en ontdek wat de bergen voor jou kunnen betekenen.

Bergwandelreizen met coaching
Het coachtraject in de bergen is een unieke en uitdagende ervaring die je niet snel zult vergeten. In de natuur en ver weg van de dagelijkse hectiek, bieden de bergen de perfecte omgeving om te groeien. Hier daag ik je uit om te kijken naar hoe je dingen nu doet, wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent. En hoe ga je van daaruit verder je eigen weg?

Bergwandelen met een visuele beperking
Deze bergwandelreizen zijn bedoeld voor bergwandelaars met een visuele beperking (VIP´s) en goedziende wandelbuddy´s. Ervaar de uitdaging en de voldoening van het wandelen in de bergen, ongeacht je zicht. Tijdens het bergwandelen lopen we met 1 op 1 begeleiding.

Bergwandelreis op maat  
Laat je verrassen door de prachtige natuur en beleef onvergetelijke momenten tijdens je eigen wandelavontuur. De reis wordt aangepast aan jouw wensen en behoeften, of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling of juist een uitdaging. 
 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \