Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Cosse Camper Adventure

Correspondentieadres

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
Nieuw-Weerdinge
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18001

Cosse Camper Adventure

Wij hebben Cosse Camper Adventure in 2012 opgericht vanuit onze passie voor het reizen met de camper. Wij zijn twee spontane, zeer ervaren en enthousiaste reizigers & camperaars in hart en nieren. Tijdens onze eigen camperreizen in Europa, Amerika en Canada hebben wij veel camper- en reiservaring opgedaan en dit hebben wij vertaald in ons camper reisaanbod.

Ons reisaanbod hebben wij verdeeld in 3 overzichtelijke categorieën:

  1. kleinschalige begeleide camperreizen (min. 5 / max.10 campers);
  2. campertrainingen voor beginners (min. 3 / max. 5 campers);
  3. individuele camperreizen.

Ons hoofddoel is het ontzorgen van jou als reiziger, ongeacht welke categorie je kiest. Wij adviseren jou graag, nemen de tijd voor jou én doen onze uiterste best om voor elke reiziger een passende camperreis aan te kunnen bieden.

Het reizen met de camper is een ontspannen manier van rondreizen. Tijdens de rondreis kun je excursies bezoeken en de reisdag zo indelen, zoals jij dat prettig vindt. Je reist rond in je eigen huis op wielen (hotel op wielen), in je eigen tempo. Je hebt je eigen spullen mee, je kunt je gemakkelijk verplaatsen en tijdens een camperreis zie er ervaar je écht iets van de wereld. Je wordt elke dag wakker op de mooiste locaties!

Het kampeerelement van het reizen met de camper is voor velen de doorslaggevende factor om met een camper rond te gaan reizen. Lekker buiten zijn, genieten van de natuur en de omgeving, nieuwe mensen ontmoeten, zelf je eten bereiden, genieten van een hapje & drankje terwijl je sterren bekijkt bij een knappend kampvuur.

Het reizen met de camper is leuk en geschikt voor alle leeftijden!

Onze kleinschalige begeleide camperreizen zijn uniek en de bestemmingen worden zorgvuldig door ons uitgezocht. De routes worden door ons voorgereden en wij begeleiden deze reizen zelf met veel enthousiasme, plezier en wij staan altijd voor jou klaar met raad en daad. Onze reisgroepen bestaan uit minimaal 5 campers en maximaal 10 campers, waarbij wij een goede balans hebben gevonden tussen groepsactiviteiten en individuele activiteiten. Je reist niet in kolonne, maar in jouw eigen tempo van A naar B, aan de hand van een door onszelf beschreven routeboek. Tijdens de hele camperreis blijft jouw eigen vrijheid voorop staan en heb je voldoende tijd om onderweg zelf iets te ondernemen!!! Deelname aan deze reizen kan met eigen camper of met een door ons beschikbaar gestelde huurcamper. De reizen buiten Europa zijn altijd inclusief huurcamper!

Elke aanvraag wordt met zorg door ons behandeld en op maat uitgewerkt en dat kan soms wel enkele dagen duren. Het uitwerken van een reisvoorstel op maat kost nu eenmaal tijd.

Cosse Camper Adventure … een bewuste keuze!

 

Maletha Cosse-Ophof & Christiaan Cosse

 

 

 

www.cossecamperadventure.com/
06-51609306
info@cossecamperadventure.com

Terug