Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Creative Travel

Correspondentieadres

Creative Travel
Laan van Poot 396
Den Haag
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18098

Creative Travel

Creative Travel organiseert sinds 1992 maatwerk groepsreizen naar onder andere Ethiopië, Thailand, Marokko, Namibië, Malta, Sardinië, Egypte, Spanje, Peru, Turkije, Australië en Irian Jaya.
Haar uitgangspunt en streven is het creëren van een zo optimaal mogelijke ervaring voor jou als reisdeelnemer. 

Hoog in het vaandel staan persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, kwaliteit en verbinding in welke vorm dan ook met het land en haar lokale bevolking.

Creative Travel raakt haar deelnemers door ze mee te nemen in een zorgvuldig overwogen en afgestemd reisprogramma. Vervolgens zorgen haar persoonlijke begeleiding en inbreng ervoor dat de kwaliteit van de reis gewaarborgd wordt.

Creative Travel creëert in de tijd “op maat gemaakte groepsreizen". Uit alle reacties van de afgelopen 26 jaar mag geconcludeerd worden dat de deelnemers zich goed kunnen vinden in het reisaanbod.  

Het zijn geen standaard groepsreizen. Creative Travel onderscheidt zich door de reis een individuele ervaring te laten zijn binnen een groep. Jij als deelnemer staat centraal met jouw persoonlijke indrukken.

Creative Travel reizen hebben bewezen een meer intense beleving te zijn dan de reizen in het reguliere aanbod. In het gastenboek op de website komen de reizigers zelf aan het woord.

Mogelijke vermoeidheid is inherent aan reizen. Daarom wordt de deelnemer in elke reis de gelegenheid geboden om in een goede“reis-conditie” te zijn en te blijven.
De korte en eenvoudige fysieke oefeningen als een soort warming up en cooling down tijdens
een reisdag, kunnen ervoor zorgen dat je als reisdeelnemer in de meest optimale staat blijft om
alle indrukken te kunnen beleven en te verwerken.  
De ervaring heeft geleerd dat deze korte oefenmomenten, volgens de houdings en bewegingsmethode
Niek Brouw, een toegevoegde waarde hebben in de reisbeleving. Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend.

www.creativetravel.nl
070-3505960 en 06-51190328
martine@creativetravel.nl

Terug