Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Crusj

Correspondentieadres

Crusj
Dirk Sonoystraat 23-2
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16020

Crusj

Crusj is de reisorganisatie voor hoger opgeleidde singles die zin hebben om op vakantie te gaan maar ....met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wil. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Meeting Friends

Meeting Friends is waar het allemaal om draait bij Crusj: je bent op vakantie met mensen die hetzelfde willen: plezier maken, goede gesprekken voeren, lachen, heerlijk eten, luieren, maar ook lekker actief bezig zijn. De sfeer is ontspannen en bruisend. Geen verplichtingen en plezier maken staat voorop. De gezelligheid is overal om je heen; die hoef je niet te zoeken. Binnen een mum van tijd heb je er allemaal nieuwe (vakantie)vrienden bij. De foto´s en korte video geven misschien wel het beste beeld van de magie van Crusj!

Winterzon

Ook tijdens de koude Nederlandse wintermaanden is Crusj in voor vakantieplezier. Of je nu zin hebt in een potje skiën of lekker luieren op een warm strand. Bij Crusj is er altijd een mogelijkheid om lekker plezier te maken op een schitterende locatie. 
Curacao, Bali en Fuerteventura bieden die heerlijke warme winterzon die jou de koude periode in Nederland compleet doet vergeten. Overdag kun je genieten van verschillende watersporten, snorkelen, duiken en natuurlijk genieten van de zon. Wanneer de avond valt gaan we opzoek naar heerlijke restaurants en de leukste en bruisendste discotheken van onze vakantiebestemming.  
Maar ook skieen behoort tot de mogelijkheden. Overdag genieten we van de mooie pistes en doen we misschien wel een spannend wedstrijdje wie het snelste kan skiën. De verliezer moet ons uiteraard s ’avonds een rondje geven wanneer we plezier maken en uit ons dak gaan tijdens een onvergetelijk après ski feestje. 

Met Crusj mee naar de Middellandse Zee!

Een aantal van de mooiste bestemmingen ter wereld liggen rondom de Middellandse Zee. Je hoeft dan ook niet altijd ver te reizen om fantastische bestemmingen te vinden die veel te bieden hebben. 
Daarom kun je met Crusj van april tot en met oktober naar verschillende prachtige zonbestemmingen rondom de Middelandse zee. Je kunt in deze paradijsjes heerlijk eten, volop van de zon genieten en ook cultuur snuiven. Wat dacht je van heerlijke tapas eten op Ibiza, een bezoek aan de mooie stad Nicosia in Cyprus of genieten van het legendarische Shipwreck Beach op Zakynthos.
Maar natuurlijk houdt Crusj ook van een feestje. We wagen een dansje in de leukste clubs en gaan op zoek naar de beste cocktailbar op onze locaties. Ben jij een goede cocktailtester? Kijk nu voor ons Middellandse zee aanbod op www.crusj.com/singlereizen en ga met ons mee!

www.crusj.com
088-7070696
info@crusj.com

Terug