Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Crusj


Correspondentieadres

Crusj
Prins Bernhardlaan 9
Beverwijk
Nederland

www.crusj.com
088-7070696
info@crusj.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 16020

Crusj

 

Je hebt zin om op vakantie te gaan, maar... met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wil. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Crusj organiseert nu al meerdere jaren mooie vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden/kennissen kring! Of misschien met een nieuwe liefde? Hoewel dit niet het doel van de vakantie is (en het absoluut geen dating-reizen zijn!), kunnen er natuurlijk altijd relaties ontstaan! 

Meeting Friends

Meeting Friends is waar het allemaal om draait bij Crusj: je bent op vakantie met mensen die hetzelfde willen: plezier maken, goede gesprekken voeren, lachen, heerlijk eten, luieren, maar ook lekker actief bezig zijn. De sfeer is ontspannen en bruisend. Geen verplichtingen en plezier maken staat voorop. De gezelligheid is overal om je heen; die hoef je niet te zoeken. Binnen een mum van tijd heb je er allemaal nieuwe (vakantie)vrienden bij. De foto´s en korte video geven misschien wel het beste beeld van de magie van Crusj! Bali, Curaçao, Ibiza, Dubai, Algarve en Zakynthos zijn slechts een paar van onze bestemmingen. Onze professionele reisleiding kent deze locaties op haar duimpje en staat 24/7 voor je klaar zodat het je aan niks zal ontbreken

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \