Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Cuisine et Culture


Correspondentieadres

Cuisine et Culture
Rondelaan 3
Bergen
Nederland

www.cuisineculture.nl
06-11257827
info@cuisineculture.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12086

Cuisine et Culture

Cuisine et Culture organiseert originele stedentrips in Midden- en Zuid- Europa voor bedrijven, vriendenclubs en groepen vanaf 12 personen.

Voor individuele reizigers die geinteresseerd zijn in kunst, architectuur en de Mediterrane keuken organiseert Cuisine et Culture een paar keer per jaar stedentrips met open inschrijving. Dus wanneer u alleen bent kunt u ook deelnemen aan de reizen van Cuisine et Culture.

Onze stedentrips zijn een mooie mix van bijzondere bezienswaardigheden, verrassende activiteiten en culinaire ontdekkingen.

Cuisine et Culture beschikt over de juiste contacten in het buitenland om een exclusieve en onvergetelijke stedentrip aan te kunnen aanbieden. Een privé- concert, een diner op een bijzondere locatie, een ontvangst of een rondleiding door een persoonlijkheid: alle stedentrips hebben verrassende elementen waarbij gebaande paden zoveel mogelijk worden vermeden. 

Bent u op zoek naar een origineel en uniek programma voor uw bedrijf of vereniging? Dan bent u bij Cuisine et Culture aan het juiste adres.

Cuisine et Culture organiseert èn begeleidt de reis persoonlijk. Wel zo prettig, één aanspreekpunt.

Nieuwsgierig geworden? Op de website vindt u een aantal aantrekkelijke bestemmingen. 

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \