Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Cycle Travel


Correspondentieadres

Cycle Travel
Ambachtweg 75
Mierlo
Nederland

cycle-travel.nl/
+31-(0)40-3400130
info@cycle-travel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22012

Cycle Travel

ONZE VISIE
Onze wortels liggen in de fietssport en willen onze passie dan ook graag met jullie delen in de vorm van volledig verzorgde sportieve fiets vakanties. Onbezorgd je passie en hobby kunnen uitoefenen in de meest prachtige omgevingen/ op de meest prachtige fietslocaties met een professioneel begeleidings team.  Dat is onze missie!

LOCATIES & GEBIEDEN
We bieden reizen aan in Europa en Zuid Afrika. We werken met eigen vaste locaties om kwaliteit te garanderen. Al onze reizen worden nauwkeurig getest/verkend. Op elke locatie bieden we arrangementen aan die naar wens in te vullen zijn zodat je een afgestemd persoonlijk aanbod hebt.

SPORTEVENEMENTEN
Ook bieden wij professionele begeleiding en verzorging bij bestaande (sport) evenementen om optimaal te kunnen presteren en genieten. Om Nederland als fiets land ook nog even te laten gelden, hebben we ook hier arrangementen voor. 
Zit je favoriete locatie er niet bij, neem dan contact met ons op Custom made travel! Om reizen om maat te maken.
 

LEVEN ALS EEN PROF
Altijd al willen weten hoe het is om als een prof een evenement, wedstrijd of tocht te beleven!? Dan is dit echt iets voor jou! 
Cycle Travel biedt luxe fietsvakanties aan met een professioneel begeleiding team wat elke dag voor je klaar staat. We zorgen voor een reis begeleider, technische support, masseur en bieden onder andere een volg auto aan.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \