Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Delta Safari


Correspondentieadres

Delta Safari
Koningin Wilhelminalaan 47
Willemsoord
Nederland

Volg onswww.deltasafari.nl
06-41387349
info@deltasafari.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13054

Delta Safari

Delta Safari is een kleine reisorganisatie die natuurreizen, vaarexcursies en dagtochten organiseert. Om indrukwekkende natuur te beleven, hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Broedende papegaaiduikers in Engeland, duikende jan-van-genten op de Noordzee, honderden dolfijnen in de Golf van Biskaje, bevers en zeearenden in de Biesbosch. Beleef het met Delta Safari.

Spectaculaire natuur dicht bij huis

Delta Safari organiseert dagtochten en natuurreizen dicht bij huis. Wist je dat onze eigen Noordzee veel mooie natuur te bieden heeft? Duikende jan-van-genten voor de Zeeuwse kust, broedende papegaaiduikers vlak bij Newcastle en springende dolfijnen voor de Engelse kust.
Delta Safari organiseert sinds een aantal jaar korte en betaalbare natuurtrips in Nederland en Engeland. Later zijn daar een vogelreis naar Mallorca, en een walvistrip naar de Azoren bij gekomen. En af en toe organiseren we een reis naar een speciale bestemming. Omdat we het zelf zo leuk vinden!
De groepsreizen van Delta Safari zijn geschikt voor alle soorten natuurliefhebbers. Of je nu een ervaren vogelaar bent, of gewoon eens in je leven die grappige papegaaiduikers wilt zien, samen maken we er een mooie reis van.
Heb je interesse zo´n leuke natuurreis dicht bij huis, kijk dan eens op onze website voor al onze activiteiten.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \