Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Divestyle Travel

Correspondentieadres

Divestyle Travel
Dobbelsteenplein 8
Veghel
Nederland

Divestyle Travel

Bij Divestyle Travel kun je volledige (duik)vakanties boeken met bestemmingen over de hele wereld, of je nu een duiker bent, niet duikt, op vakantie een duikcursus wilt doen, of op vakantie wilt ontdekken of duiken iets voor je is.
Wij bieden de mogelijkheid om pakketreizen, liveaboards (de zogenaamde duikcruises) en combireizen via onze website te boeken voor zowel alleenreizende personen, stellen, gezinnen, en groepen, ook al duikt niet iedereen van het reisgezelschap. Ieder persoon van het reisgezelschap heeft de mogelijkheid om de eigen voorkeuren binnen de boeking te selecteren, met of zonder duiken. Daarnaast bieden wij losse excursies, huurauto’s, vliegtickets en airport transfers aan om de flexibele pakketreis compleet te maken. Ook is het mogelijk om reizen op maat te laten samenstellen door het team van Divestyle Travel.

Het idee is ontstaan vanuit onze eigen duik- en reiservaring, omdat het niet altijd even makkelijk is om een duikreis te boeken of samen te stellen, en vooral voor beginnende duikers. Wij willen dat graag voor anderen makkelijker en overzichtelijker maken en dit faciliteren voor reisgezelschappen met duikers, niet-duikers, of potentieel toekomstige duikers in één boeking.
Het uitdenken van het concept, het ontwikkelen, uitwerken, toepassen en het realiseren heeft in totaal vier jaar geduurd. En natuurlijk zijn wij nog lang niet klaar, want wij blijven doorgaan met ontwikkelen en uitbreiden om het boeken van duikvakanties efficiënter, gemakkelijker en toegankelijker te maken, zodat jij vooral kunt genieten van de voorpret van het boeken van een (duik)reis en het opdoen van nieuwe onvergetelijke (duik)ervaringen.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners