Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Earth Tracks


Correspondentieadres

Earth Tracks
van hogendorpstraat 861
Amsterdam
Nederland

Volg onswww.earthtracks.nl
06-21366693
info@earthtracks.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12024

Earth Tracks

Earth Tracks: de reisspecialist voor kleinschalige wandelreizen & actieve natuurvakanties

Earth Tracks organiseert kleinschalige wandelvakanties en actieve cultuur- en natuurreizen in onbekendere streken van Europa en de randen hiervan maar ook in mooi Nederland. Gebieden waar wij zelf erg enthousiast over zijn en graag met je willen delen! Tijdens onze reizen staan natuur, lokale cultuur, rust & ruimte centraal.  De reizen zijn voor actieve mensen van alle leeftijden. Earth Tracks is kleinschalig & persoonlijk van opzet en organiseert reizen sinds het jaar 2000.

Wij reizen met respect & interesse in natuur & cultuur. Reizen is nooit 100% duurzaam maar wij proberen zoveel mogelijk een positieve impact te hebben op onze bestemmingen. Een aantal van onze reizen is per trein, bus of boot.

Earth Tracks biedt reizen in: Albanië, Portugal, Georgië, Griekenland, Engeland, Schotland, Nederland, Italië, Spanje, Slovenië, Frankrijk, Turkije, Bulgarije, Roemenië, Polen en Tsjechië. Wij bieden groepsreizen, single reizen, individuele reizen, reizen met kinderen en reizen op maat.

Voor wie: actieve mensen van alle leeftijden met interesse en respect voor natuur & cultuur, veel van onze deelnemers boeken alleen, zowel op een single reis als groepsreis.
Verblijf: prettige, kleinschalige accommodaties
Bagagevervoer: altijd waar nodig
Locatie: standplaats, meerdere locaties of trektocht
Lange afstand wandelroutes die wij aanbieden: Rota Vicentina, Via Algarviana, Caminho Portugues in Portugal, Caminho Portugues de Santiago in Spanje, Lycian Way, St. Paul Trail in Turkije, Norfolk Coast path, Coast-to-Coast path, Via di Francesco, St. Cuthbert's way in - Engeland/Schotland
 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \