Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Eshi Eco Travel

Eshi Eco Travel

Giessenlaan 22a
Giessenburg
Nederland

Aangesloten bijVvKR-lidnummer:

Eshi Eco Travel

Avontuurlijke community-based reizen naar Ethiopië. Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerkreizen naar Ethiopië die afwijken van de gebaande paden. Trekkings,mountainbiketochten,rondreizen door onbekende gebieden, contact met de lokale bevolking,veel natuur, dat is waar Eshi voor staat.

Kamperen in de Omo vallei

De Omo-vallei is een gebied met een enorme diversiteit aan stammen. Door het toegenomen toerisme is het soms lastig om op een rustige manier kennis te maken met deze bijzondere mensen en hun unieke manier van leven. Bij Eshi proberen we de tijd te nemen voor ontmoetingen  en waar mogelijk bezoeken we de wat minder bekende dorpen. de leukste manier om dit gebied te bezoeken is tijdens een kampeerreis. Je verblijft in de dorpen en maakt zo kans op een gezellige avond bij het kampvuur waar de lokale gids de verhalen van de stamleden voor je vertaalt. Het is uiteraard ook mogelijk om in hotels en lodges te verblijven, ook dan proberen we bijzondere ontmoetingen te organiseren!

 

Kafa Tours naar de bakermat van de koffie

In het zuidwesten van Ethiopië ligt een ongerept gebied met een unieke historie: Kafa. Dit is de bakermat van de koffie !
Koffie groeit het beste op grote hoogte in een vochtige , bosrijke omgeving. In het bergachtige gebied ten zuidwesten van Addis Abeba, Kaffa of Kefa genaamd, groeit de inheemse arabicaboom op haar allerbest. Door het unieke klimaat is hier een prachtig cloudforest ontstaan met een enorme variëteit aan dier- en plantensoorten, het Kafa Biosphere Reserve. Hier ben je aan het juiste adres voor prachtige landschappen, eeuwenoude culturen en overheerlijke koffie met de bijbehorende ceremonie.
Bonga en omgeving  is een prima bestemming voor een wat langer verblijf en wij kunnen een programma verzorgen van 3 of meer dagen. Het is ook mogelijk om enkele dagen in Bonga te verblijven op weg naar of op de terugreis vanuit het zuiden van Ethiopië.

eshitravel.nl
06-30032660, 06-17453487
marjolein@eshitravel.nl

Terug