Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Eshi Eco Travel


Correspondentieadres

Eshi Eco Travel
Giessenlaan 22 A
Giessenburg
Nederland

eshitravel.nl
06-30032660, 06-17453487
marjolein@eshitravel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15059

Eshi Eco Travel

ESHI ECO TRAVEL | Avontuurlijke en eerlijke reizen naar Ethiopië

Bij ons ben je  aan het juiste adres voor individuele reizen naar Ethiopië die afwijken van de gebaande paden. Trekkings, rondreizen door onbekende gebieden, contact met de lokale bevolking,veel natuur, dat is waar Eshi voor staat. Al onze reizen worden rechtstreeks geboekt , wij hebben een eigen kantoor in Addis Abeba en werken met ervaren freelance chauffeurs die een eerlijk salaris verdienen. In 2021 organiseren wij ook twee kleinschalige groepsreizen met Nederlandstalige begeleiding naar het noorden en het zuiden van het land .

Ethiopie is een enorm veelzijdig land met bijvoorbeeld de eeuwenoude kerken van Lalibela, het mystieke Axum en de overweldigende natuur van de Simien Mountains. Maar ook zijn er de bezoekjes aan dorpen met hun gastvrije bevolking, de kopjes koffie en de altijd aanwezige glimlach! 

Alles is mogelijk en  wij verzorgen ook reizen naar minder bekende gebieden zoals de Kafa regio (de bakermat van de koffie), de mooie natuur rondom Gambela of trekkings in de Guge Mountains ten noorden van Arba Minch. Iedere reis wordt op maat gemaakt voor jouw reisgezelschap en door onze uitgebreide ervaring in het land ben je verzekerd van de mooiste reis.

Neem een kijkje op onze website waar je inspiratie kunt opdoen voor een reis met het gezin, een vogelreis of een wandelreis en nog veel meer!  Wij stellen aan de hand van je wensen een route samen voor je  eigen droomreis naar het meest verrassende land van Afrika !

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \