Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Europa Express

Correspondentieadres

Europa Express
Lindestraat 4
Leiden
Nederland

Europa Express

Leuke actieve vakanties met heen- en terugreis per trein. Wandelen, fietsen, kanoën; reizen voor ouders met kinderen; stedentrips. De reizen zijn speciaal ontworpen voor mensen die per trein op vakantie willen, waar nodig is ook het vervoer ter plaatse geregeld.

Ontdek Europa per trein

Europa Express organiseert individuele vakanties per trein, uw vakantie begint al op uw eigen vertrekstation. Ontspannen reist u naar het land van bestemming. U kunt kiezen uit wandel-, fiets- of kanoreizen. Daarnaast zijn er stedentrips naar interessante steden, ook combinaties van steden binnen een reis zijn mogelijk.

Te voet, per fiets of per kano

In alle bestemmingslanden hebben we wandelreizen ontwikkeld. In Polen ook fiets- en kanoreizen; daar is ook een combinatie van deze activiteiten mogelijk.
Een aantal wandelreizen is redelijk pittig, maar de meeste zijn voor iedereen goed te doen, sommige ook voor ouders met kinderen.

Stedenreizen

Met de trein kom je tot in het hart van de stad. Wij bieden stedenreizen aan naar o.a. Berlijn, Krakow en Barcelona. U verblijft in een hotel bij het station of bij een metrostation.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug