Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Europa Express

Correspondentieadres

Europa Express
Lindestraat 4
Leiden
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17021

Europa Express

Leuke actieve vakanties met heen- en terugreis per trein. Wandelen, fietsen, kanoën; reizen voor ouders met kinderen; stedentrips. De reizen zijn speciaal ontworpen voor mensen die per trein op vakantie willen, waar nodig is ook het vervoer ter plaatse geregeld.

Ontdek Europa per trein

Europa Express organiseert individuele vakanties per trein, uw vakantie begint al op uw eigen vertrekstation. Ontspannen reist u naar het land van bestemming. U kunt kiezen uit wandel-, fiets- of kanoreizen. Daarnaast zijn er stedentrips naar interessante steden, ook combinaties van steden binnen een reis zijn mogelijk.
Europa Express komt voort uit Oost-Europa-specialist Dobrý Den Reizen, daardoor ligt een groot deel van de bestemmingen in het oosten van Europa. Reizen naar andere delen van Europa worden daar gaandeweg aan toegevoegd.

Te voet, per fiets of per kano

In alle bestemmingslanden hebben we wandelreizen ontwikkeld. In Polen ook fiets- en kanoreizen; daar is ook een combinatie van deze activiteiten mogelijk.
Een aantal wandelreizen is redelijk pittig, maar de meeste zijn voor iedereen goed te doen, sommige ook voor ouders met kinderen.

Stedenreizen

Met de trein kom je tot in het hart van de stad. Wij bieden stedenreizen aan naar o.a. Berlijn, Krakow en Barcelona. U verblijft in een hotel bij het station of bij een metrostation.

www.europa-express.nl
06-57063272
info@europa-express.nl

Terug