Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Everything is Om


Correspondentieadres

Everything is Om
Vondellaan 17
Rijswijk
Nederland

www.everything-is-om.nl
+31612509317
sabrina@everything-is-om.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22047

Everything is Om

Everything is Om organiseert spirituele retreats op Bali. Deze retreats bestaan uit yoga, meditatie, tantra, lichaamswerk en rituelen en ceremonies vanuit de Balinese cultuur.

Dit retreat gaat over eerlijk kijken naar jezelf, over meer voelen en dieper weten. Het gaat over het verruimen van je bewustzijn, kwetsbaarheid, innerlijke vrijheid, zelfkennis, acceptatie en (zelf)liefde. Over speelsheid en het loslaten van oude patronen en diepe conditioneringen. Over voluit leven met vervulling en betekenis.

Uniek aan dit retreat is de combinatie tussen alle aspecten van het leven. Het programma staat in het teken van de 5 elementen en kan zomaar een grote transformatieve ervaring zijn. De elementen bestaan uit aarde, water, vuur, lucht en ether. Alles in het leven bestaat uit één of meerdere elementen en hun bijbehorende kwaliteiten. Met elkaar vormen ze een eenheid. 

De elementen zijn in alle aspecten van het retreat terug te vinden, waardoor op alle vlakken een balans ontstaat. Er is aandacht voor de weg naar binnen, maar ook aandacht voor de verbinding met de wereld om je heen. Er is diepgang, maar ook ruimte om te genieten van de kleine dingen in het leven. De groep vormt een veilige bedding, maar je hebt ook tijd voor jezelf. Cultuur, natuur en spiritualiteit wisselen elkaar af. En dat alles met een gezonde dosis humor. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \