Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fair Mundo Travel

Correspondentieadres

Fair Mundo Travel
E. Tesschenmacherstraat 43
Deventer
Nederland

Fair Mundo Travel

Dat uw Afrika-reis onvergetelijk moet zijn, realiseren we ons bij Fair Mundo Travel goed. Daarom verdiepen we ons in uw wensen en bespreken we mogelijkheden, voordat we een offerte op maat toesturen. We brengen u naar bijzondere plekken waar u onbezorgd geniet van natuur, wildlife en bevolking. Onze passie en ervaring staan garant voor uw onvergetelijke reis.

Fair Mundo Travel is een bijzondere reisorganisatie. Weg van gebaande paden, op zoek naar bijzondere plekken. Onze reizen dragen bij aan betere lokale leefomstandigheden zonder dat u daar iets voor hoeft te doen of te laten. Fair Mundo Travel staat letterlijk voor Eerlijke Wereld Reizen. Op onze website leest u meer.

Individuele reizen

Zuidelijk Afrika staat bol van contrasten en biedt veel mogelijkheden. Wij wijzen u graag de weg en adviseren bij het maken van keuzes. Voor een self drive adviseren we u over de route en regelen de huurauto en overnachtingen. Er zijn vele overnachtingsmogelijkheden, van daktenten op de auto tot gemoedelijke guesthouses en luxueuze lodges. Tijdens een reis met privé voertuig en gids is alles geregeld. U stapt onbezorgd in de auto en hoeft alleen te genieten. Tijdens een fly-in reist u in een klein vliegtuigje en komt u op plekken die op een andere manier vrijwel niet te bereiken zijn.

Kleinschalige groepsreizen

Onze groepsreizen vinden plaats in een kleine, internationale groep en zijn bedoeld voor reizigers die op een ongedwongen en ontspannen manier willen samen reizen. Het verblijf kan in accommodaties of op campsites en hebben verschillende comfortniveaus.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug