Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Fair Mundo Travel

Correspondentieadres

Fair Mundo Travel
E. Tesschenmacherstraat 43
Deventer
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17038

Fair Mundo Travel

Herinneringen maken doe je nu! Dat uw Afrika-reis onvergetelijk moet zijn, realiseren we ons bij Fair Mundo Travel goed. Daarom verdiepen we ons in uw wensen en bespreken we vele mogelijkheden, voordat we een offerte op maat toesturen. We brengen u naar bijzondere plekken waar u onbezorgd geniet van natuur, wildlife en bevolking. Onze passie en ervaring staan garant voor uw onvergetelijke reis.

Individuele reizen

Zuidelijk Afrika staat bol van contrasten. De mogelijkheden voor een bijzondere reis zijn enorm. Reizen begint met het maken van keuzes. Wij wijzen u graag de weg en bieden hulp en advies bij het maken van die keuzes. Een individuele manier van reizen kan een self drive zijn. Wij adviseren over de route en regelen de huurauto en overnachtingen. Belangrijk voor het type huurauto zijn de kwaliteit van de wegen, het seizoen, de wildparken, het aantal personen en het comfort. Er zijn overnachtingsmogelijkheden, van kamperen met daktenten op de auto tot gemoedelijke guesthouses en luxueuze lodges. U kunt ook individueel reizen met privé voertuig en gids. Alles is geregeld. U stapt onbezorgd in de auto en hoeft alleen te genieten van de omgeving. Ook een fly-in is een individuele reis. In een klein vliegtuigje komt u op plekken die op een andere manier vrijwel niet te bereiken zijn. Bovendien is het spectaculair om bijzondere landschappen vanuit vogelvlucht te bekijken. 

Kleinschalige groepsreizen

Onze groepsreizen vinden plaats in een kleine, internationale groepmet Engels- of Duitssprekende gids en zijn bedoeld voor reizigers die op een ongedwongen en ontspannen manier willen samen reizen. Een groepsreis kan een kampeerreis zijn. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende comfortniveaus: van basic kamperen met matrasjes op de grond tot ruime tenten met bedden en eigen sanitair. Ook bieden we groepsreizen aan met verblijf in accommodaties met eveneens keuze uit diverse comfortniveaus.

Fair Travel

Fair Mundo Travel is een bijzondere reisorganisatie. Bijzonder door reizen op maat, waarin u het land en de bevolking goed leert kennen. Weg van gebaande paden, op zoek naar bijzondere plekken. Ook bijzonder doordat onze reizen bijdragen aan betere lokale leefomstandighedenzonder dat u daar iets voor hoeft te doen of te laten. Fair Mundo Travel staat letterlijk voor Eerlijke Wereld Reizen. Natuur en cultuur zijn niet gebaat bij massatoerisme. Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in reizen voor individuele reizigers en kleine groepen. Bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van kleinschalige accommodaties. Kleinschalig toerisme is beter te combineren met natuurbehoud en verbetering van de lokale leefomstandigheden. Bovendien is kleinschaligheid in onze ogen onlosmakelijk verbonden met kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de reiziger. U proeft de lokale sfeer, waardoor u het land en de mensen echt leert kennen. Zo snijdt het mes van duurzaam reizen aan twee kanten.

www.fairmundotravel.nl
0570-605735
info@fairmundotravel.nl

Terug