Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Faraway Travel


Correspondentieadres

Faraway Travel
De Horizon 63
Almere
Nederland

www.farawaytravel.nl
0647710973
info@farawaytravel.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 18067

Faraway Travel

Veel mensen hebben de droom eens of meerdere keren een prachtige verre rondreis te maken. Ze zien de prachtige plaatjes van mensen die dit al eerder hebben gedaan, maar vaak zijn er een tweetal dingen die hen tegenhoudt. (1) Geld, verre rondreizen worden vaak gezien als een enorme duit in de zak; en (2) Een groepsrondreis, waarbij je verplicht bent om op moment A de bus in te stappen en mee te gaan met de menigte. De optie om te gaan backpacken lijkt voor velen de ultieme “oplossing,  maar tegelijkertijd is het ook best wel eng om zonder kaders op reis te gaan. Een andere optie is het zelf voorbereiden van een rondreis, maar hoe weet je welke plekken leuk zijn om naar toe te gaan en hoe houd je het betaalbaar?

Faraway speelt in op deze behoefte en stelt betaalbare reizen op maat samen op basis van de voorkeuren van de klant. Zo is een reis altijd 100% persoonlijk. 

De voorkeuren van de klant worden in kaart gebracht aan de hand van de reisvoorkeurencheck. De voorkeuren die iemand doorgeeft worden opgenomen in het reisplan en zo ontstaat er een volledige reis op maat. Zo hoeft iemand die een rondreis door Thailand wil maken, maar eigenlijk niet zo van het strand houdt, niet dagen op en rondom het strand te verblijven zoals vaak wel het geval is bij een groepsrondreis.

Hoe werkt dat dan? 
De klant laat weten waar hij/zij naar toe zou willen (of laat dit open), wanneer en voor hoelang hij/zij op reis zou willen en vult zijn/haar reisvoorkeuren in. Faraway stelt op basis van deze voorkeuren een reisplan samen en legt deze voor aan de klant....

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \