Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fossa Reizen


Correspondentieadres

Fossa Reizen
Broekstraat 72
Nederasselt
Nederland

Volg onsfossa-reizen.nl
024-3239489
info@fossa-reizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 24031

Fossa Reizen

FOSSA Reizen biedt volledig verzorgde en comfortabele seniorenreizen waarbij comfort, cultuur, natuur, beleving en persoonlijke aandacht centraal staan. FOSSA Reizen organiseert groepsreizen of ontwikkelt een reisvoorstel voor eigen gezelschap waarbij ontspanning en ontdekking hand in hand gaan.

Bij FOSSA Reizen begrijpen we dat reizen op latere leeftijd gaat over meer dan alleen de bestemming; het gaat om de ervaring, ontspanning, beleving en het comfort van weten dat alles is verzorgd. Onze missie bij FOSSA Reizen is om barrières te doorbreken en senioren aan te moedigen de wereld te blijven verkennen. Onze reizen zijn ontworpen om een unieke reiservaring te bieden die verder gaat dan de typische toeristische routes.  Van de charmante dorpjes in Wallonië, de betoverende wijngaarden in de Elzas tot de prachtige natuur op Terschelling. FOSSA Reizen opent deuren om de wereld te verkennen in comfort en stijl, er is zoveel moois te zien en te beleven, niet té ver van thuis.

Met een team dat  bestaat uit een combinatie van begeleiders met een achtergrond in de zorg én ervaren gidsen, verzekert FOSSA Reizen dat elke gast zich comfortabel voelt gedurende hun gehele reis. De reisbegeleiders van FOSSA Reizen bieden dus nét wat meer ondersteuning wanneer dat nodig is.

Senioren die op zoek zijn naar een reis waar men volop kan genieten van lokale verhalen, mooie natuurtochten, ontspannen in fantastische hotels met een afwisselend programma, worden uitgenodigd om het aanbod van FOSSA Reizen te ontdekken.

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \