Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fotografie-reizen.nl


Correspondentieadres

Fotografie-reizen.nl
Hallehuis 15
Delfzijl
Nederland

www.fotografie-reizen.nl
06-53167490
info@fotografie-reizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 17072

Fotografie-reizen.nl

Ga op reis onder leiding van een professionele fotograaf!

Is fotografie een grote hobby van je en wil je jouw fotokennis graag naar een hoger niveau tillen of vind je het leuk met gelijkgestemden op reis te gaan? Dan zijn onze fotoreizen echt iets voor jou. Bij al onze fotoreizen gaat een professionele fotograaf mee. Bij sommige van de reizen gaat ook nog een natuurgids mee. De reizen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. En... wat ook heel belangrijk is: gezelligheid staat voorop! Vakantievieren en leren ineen!

Zowel voor beginners als gevorderden!

Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid door onze professionele fotografen. Moet je alles nog leren van diafragma’s en sluitertijden? Geen probleem. Na afloop van de fotoreis hebben deze termen geen geheimen meer voor jou. Ben je al wat verder gevorderd en vind je het leuk om met filters te leren werken of foto’s te maken met lange sluitertijden? Ook dat kan.

Maak zelf schitterende foto's!

Onze professionele fotografen geven continu, maar op een zeer gemoedelijke manier, aanwijzingen. Ook worden regelmatig tijdens de reis de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken. De fotografiereizen zijn zo ingedeeld, dat er overal ruimschoots tijd is om foto’s te maken en de omgeving in je op te nemen. Vaak maken we ook gebruik van het mooie warme licht in de ochtend of de avond. Je komt gegarandeerd met honderden, zo niet duiizenden, schitterende foto's weer thuis.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \