Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fotoreisshop


Correspondentieadres

Fotoreisshop
Heemcamp 29
Houten
Nederland

Volg onswww.fotoreisshop.nl
030-2072712
info@fotoreisshop.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 21010

Fotoreisshop

Op fotoreis ga je om enkel met fotografie bezig te zijn. Alles eromheen regelen wij voor de deelnemers. De fotoreisshop bestaat uit een team van bevlogen, betrokken en professionele fotografen die graag de mooiste plekken willen laten zien en willen helpen met de mooiste reisfoto’s thuis te komen. Allemaal hebben ze jarenlange ervaring met fotografie en het begeleiden van reizen en hebben ze met die ervaring de fotoreizen uitgedacht; de mooiste fotolocaties zijn uitgezocht, fijne en praktische overnachtingsadressen gezocht en goede plekken om te kunnen eten uitgeprobeerd (oh wat een zware taak…).

Dankzij die ervaring hoeft de deelnemer tijdens de reis maar op één ding te focussen: het fotograferen. Heerlijk toch?!?!

Naast de groepsreizen introduceren wij ook een nieuw concept voor fotoreizen: individuele fotoreizen. De deelnemer krijgt vooraf en achteraf begeleiding van ons en gaat met een uitgebreide reisbeschijving met het eigen gezelschap (partner, fotomaatje, vriendenclub) op pad om op eigen gelegenheid te fotograferen. 

Onze bestemmingen zijn zowel binnen Nederland, Europa (met de nadruk op Zuid-Europa) maar ook buiten Europa in het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Bekijk onze website voor veel meer informatie over onze reizen en voor de beste fototips! 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \