Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Frisian Travel


Correspondentieadres

Frisian Travel
Doniawei 54
Damwâld
Nederland

www.frisian-travel.nl
0515575394
info@frisian-travel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19007

Frisian Travel

Ben je op zoek naar een zorgeloze, rolstoelvriendelijke vakantie? Het kost vooraf vaak veel werk om uit te zoeken of bepaalde steden of vakantiebestemmingen rolstoelvriendelijk zijn. Dit wij voor je uit handen! Met jaren ervaring weten wij precies wat de mooiste bestemmingen en leukste locaties zijn voor rolstoelvriendelijke vakanties voor jong en oud. Geniet vrijuit van een zorgeloze vakantie waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de faciliteiten. Alles wordt voor je geregeld! Frisian travel biedt zowel rolstoelvriendelijke groepsreizen, busreizen als ook vliegvakanties aan.

Waarom een rolstoelvriendelijke groepsreis?
Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van groepsexcursies en busreizen. Onze groepsreizen worden in kleine groepen georganiseerd van max. 7 personen. Daarom is er altijd ruimte om de reis op jouw wensen af te stemmen!

Het voordeel van een rolstoelvriendelijke groepsreis is dat je vooraf geen onderzoek hoeft te doen naar bijvoorbeeld vervoersmiddelen, accommodaties en restaurants die goed bereikbaar zijn. Je weet zo precies waar je aan toe bent. Er is daarnaast veel vrijheid tijdens de reis om te doen waar jij zin in hebt. Ga mee met een activiteit of ontdek op eigen gelegenheid de omgeving. Ook is er tijdens groepsexcursies altijd een zorgteam aanwezig.

De voordelen van Frisian Travel
●     100% rolstoelvriendelijke vakanties
●     Reizen voor jong en oud
●     Vrijheid en flexibiliteit tijdens groepsreizen
●     Kleine groepen
●     Zorgteam aanwezig tijdens groepsexursies

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \