Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fru Amundsen

Correspondentieadres

Fru Amundsen
Zomerdijkstraat 23
Zwolle
Nederland

Fru Amundsen

Fru Amundsen organiseert reizen naar Noorwegen. Net even anders zodat u het échte Noorwegen ontdekt.

Bijzonder zijn onze reizen in kleine groepen met maximaal 7 deelnemers, buiten de gebaande paden maar met aandacht voor de bekende hoogtepunten. U overnacht meestal in bijzondere accommodaties zoals een rorbu, sjøhus, pastorie of zomerboerderij. Wij vertellen veel over geschiedenis, natuur, cultuur en tradities. Traditioneel Noorse maaltijden zijn daar onlosmakelijk mee verbonden en wij serveren deze husmannskost dan ook graag aan onze gasten.

Noorderlichtreizen
Sinds 2013 zagen onze gasten in januari, februari, maart en september tijdens meer dan 95% van de noorderlichtreizen het poollicht goed met het blote oog! Daarnaast bieden we overdag een afwisselend programma zoals de mooiste Hurtigruten-etappe van de Vesterålen naar de Lofoten, een bezoek aan het Polarmuseum in Tromsø of een wandeling op sneeuwschoenen door de pure natuur bij de Lyngenfjord.

In het voetspoor van pelgrims
Een pelgrimstocht naar de Nidaros-kathedraal in Trondheim is meer dan een wandeling door de Noorse geschiedenis en cultuur. Het is ook een heel persoonlijke ervaring. Wij bieden wandelreizen langs het Olavspad tussen Oslo en Trondheim, in een groep of op individuele basis, met en zonder bagagevervoer.

Kijk op onze website voor ons veelzijdige aanbod: gericht op Peer Gynt, de cultuur van de Samen of naar de tot de verbeelding sprekende woeste natuur rondom de Noordkaap. Proeven van de Noorse lente en nog veel meer manieren en locaties om Noorwegen (verder) te ontdekken.

Reist u met ons mee?

Carla, Desiree & Marjan
Fru Amundsen

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug