Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Further Adventures 4x4 reizen

Correspondentieadres

Further Adventures 4x4 reizen
Nolensstraat 29B1
Rotterdam
Nederland

Further Adventures 4x4 reizen

SMALL GROUPS - BIG CARS - WILD PLACES - GOOD FOOD

Dat zijn wat ons betreft de 4 ideale ingrediënten voor een avontuurlijke vakantie. Jouw 4x4 huurauto staat klaar voor de start in het zuiden van Polen. Jij regelt jouw retourtrip tussen thuis en Krakau, wij regelen de rest.

RIJ OFF-ROAD DOOR DE RUIGE NATUUR

Ontdek het prachtige zuidoosten van Polen, de adembenemend mooie Karpaten in Oekraïne en het rustieke noorden van Roemenië in een 4x4. Onder begeleiding trotseer je de mooiste tracks en leer je de mogelijkheden van een terreinwagen kennen.

ONTDEK DE GEHEIME PARELS VAN DE REGIO

De afwisselende off-road trails kronkelen door bossen, je doorkruist kleine riviertjes en samen ontdekken we de de regio. Je rijdt langs historische plekken en bijzondere monumenten, buiten de gebaande paden.

PROEF OVERHEERLIJKE BUITENGERECHTEN

Buiten spelen maakt hongerig. En daar zijn wij als geen ander op voorbereid. Wij tillen camping maaltijden naar een hoger niveau met lokale ingrediënten en culinaire bereidingen op open vuur.

SLAAP ONDER DE STERREN

De glooiende heuvels en wilde bossen van oostelijk Europa bieden fantastische wildkampeerplekken. Hier vind je alles wat je nodig hebt om echt te ontsnappen aan de bewoonde wereld, inclusief genoeg hout voor een geweldig kampvuur.

WAAROM MET ONS

Als ervaren avonturiers begeleiden we je door de weidse natuur van oostelijk Europa. Deze regio is onze achtertuin en de terreinwagen ons tweede thuis. Ervaar de vrijheid die een 4x4 je geeft om juist op die plekken te komen waar anderen niet kunnen komen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug