Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Further Adventures 4x4 reizen


Correspondentieadres

Further Adventures 4x4 reizen
Nolensstraat 29B1
Rotterdam
Nederland

Volg onswww.further-adventures.nl
+31624950827
hello@further-adventures.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20045

Further Adventures 4x4 reizen

SMALL GROUPS - BIG CARS - WILD PLACES - GOOD FOOD

Dat zijn wat ons betreft de 4 ideale ingrediënten voor een avontuurlijke vakantie, 4x4 expeditie of overland reis. Sluit aan voor een kleinschalige groepsreis met je eigen terreinwagen of 4x4 huurauto!

OFF-ROAD RIJDEN DOOR DE RUIGE NATUUR

Ontdek prachtige 4x4 routes door de Balkan, rij door de oases van de Sahara en overwin bergpassen van boven de 4000m in Kirgizië. Onder begeleiding trotseer je de mooiste off-road tracks en leer je de mogelijkheden van je terreinwagen kennen.

ONTDEK DE GEHEIME PARELS VAN DE REGIO

We wisselen gave off-road routes af met een bezoek aan historische plekken en bijzondere monumenten. Zo maak je, naast je dosis panoramische uitzichten, kennis met de lokale cultuur.

PROEF OVERHEERLIJKE BUITENGERECHTEN

Buiten spelen maakt hongerig. En daar zijn wij als geen ander op voorbereid. Chef Tomek tilt camping maaltijden naar een hoger niveau met lokale ingrediënten en culinaire bereidingen op open vuur.

SLAAP ONDER DE STERREN

De weidse natuur biedt fantastische wildkampeerplekken. Hier vind je alles wat je nodig hebt om echt te ontsnappen aan de bewoonde wereld, inclusief genoeg hout voor een geweldig kampvuur. Laat die Melkweg maar schijnen!

WAAROM MET ONS

Als ervaren avonturiers begeleiden we je door Oost Europa, Centraal Azië en West Afrika. Met de uitgebreide routevoorbereiding, mechanische ondersteuning, off-road begeleiding en overlanding tips & tricks van het Further Adventures team, kun jij optimaal genieten van je 4x4 reis.

Let's start exploring!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \