Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Ghanta Spirituele Reizen


Correspondentieadres

Ghanta Spirituele Reizen
Rielerkolkweg 1
Deventer
Nederland

www.ghanta.eu
0619400886
info@ghanta.eu

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14022

Ghanta Spirituele Reizen

LICHTE PELGRIMSTOCHTEN MET MEDITATIE NAAR INDIA, NEPAL EN JAPAN

Meer dan 25 jaar spirituele reizen
Op zoek naar verdieping? Duizenden reizigers hebben inmiddels via Ghanta Spirituele Reizen kunnen kennismaken met spiritualiteit in brede zin tijdens reizen naar India, Nepal, Bhutan, Indonesië, Thailand en Sri Lanka. Daarbij komen de eigenheid van spirituele tradities en vooral ook hun onderlinge overeenkomsten aan bod. De reizen worden begeleid door Maarten Olthof, ecoloog, schrijver en geautoriseerd zenleraar en bekend van het verfilmde boek ‘Lopen in het voetspoor van de Boeddha’.

De veelzijdigheid van pelgrimage
Ghanta Spirituele Reizen heeft zich gespecialiseerd in het bezoeken in India en Nepal van de belangrijkste pelgrimsplaatsen van het boeddhisme: de plaats waar de Boeddha geboren werd, de plaats waar hij verlichting bereikte, de plaats waar hij zijn eerste volgelingen kreeg en de plaats waar hij overleed.
Als zen-leraar begeleidt Maarten reizen naar Japan: ‘naar het hart van Zen’. Bij deze reis maak je kennis met verschillende beroemde pelgrimspaden en verblijf je in indrukwekkende kloosters.

Waarom pelgrimeren met Ghanta Spirituele Reizen
De unieke reisaanpak bij Ghanta herken je aan routes die je bij andere organisaties niet snel zult vinden. Je overnacht in onvergetelijke accommodaties en geniet van smakelijke en sfeervolle maaltijden. Dagelijks is er tijd voor reflectie, regelmatig met meditatie, waaruit je inspiratie kunt putten voor je eigen levenspad. De sfeer in de groep is gezellig en ontspannen. De meerwaarde van deze pelgrimstochten maakt dat velen terugkomen voor een volgende reis met Ghanta Spirituele Reizen.

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \