Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Global Cyclist

Correspondentieadres

Global Cyclist

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13017

Global Cyclist

Reisorganisatie c.q. reisbureau met een persoonlijke benadering en passie voor recreatieve en soms fysiek uitdagende fietsvakanties en mountainbike reizen. Geschikt voor individu, groep, vrienden of gezin. Aanbod van bestemmingen over de hele wereld.

Maatwerk fietsvakanties voor groepen vrienden

In Nederland en België bestaan ontelbaar veel fietsgroepjes, die soms al erg lang bestaan. De deelnemers gaan (on)geregeld met elkaar fietsen, van 1x per jaar tot soms iedere maand. Eens in de zoveel tijd wil men dan een bijzondere fietsreis, waar veel uitzoekwerk en voorbereiding in gaat zitten. Heeft u al eens gedacht aan het uitbesteden hiervan? 
Global Cyclist wordt de laatste tijd steeds vaker door dit soort groepjes benaderd met de vraag of ze één van onze fietsarrangementen kunnen boeken. Dat scheelt veel uitzoekwerk en voorbereiding, want de routebeschrijvingen hebben wij immers klaarliggen!
Afgelopen jaren zijn we al benaderd door diverse vrienden groepen. Enkele recente voorbeelden zijn; maart 2015 Zuid-Afrika, mei 2016 Montenegro, maart 2016 Marokko, september 2017 Albanië. In het verdere verleden hebben we ook al eens een groep vrienden (8) in Cuba, Jordanië en Maleisië op weg geholpen. Onze expertise ligt bij recreatief fietsen met tijd en oog voor natuur/cultuur. 
Fiets jij ook in een groep of clubverband en wil je een keer met elkaar een week of langer onbekommert in het buitenland fietsen zonder al het uitzoekwerk?
Neem eens contact op. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Fietsvakanties met je eigen gezin

Wij hebben ook kinderen, die met ons mee op fietsvakantie gaan. Bjorn (2006) en Merel (2009) helpen ons met het testen van diverse gezinstochten op de fiets langs rivieren, door bergen, langs charmante dorpjes, bosrijke gebieden en verlaten stranden. Kortom, wij denken te weten, wat je als gezin nodig hebt op een fietsvakantie. Neem eens een kijkje op onze website in bijvoorbeeld Spanje, Italië, Noorwegen, Denemarken of Duitsland. Komt je er niet direct uit? Bel ons dan voor een persoonlijk advies.

Pionierstochten naar nieuwe bestemmingen

Omdat we zelf ook van fietsen houden en we regelmatig nieuwe bestemmingen willen toevoegen, organiseren we wel eens pionierstochten waarbij het voor jullie mogelijk is om aan te haken. Aangezien het een pionierstocht is, waarbij we wat zaken testen, kan het wel eens zijn dat ter plaatse een wijziging wordt aangebracht op het voorgenomen programma als blijkt dat het oorspronkelijke plan beter gewijzigd kan worden. Van de deelnemers vragen we derhalve een flexibele instelling. Voor juli 2018 staat een mountainbike reis in Colombia op de planning. Volg onze Facebook pagina voor alle tussentijdse ideeën en tips; GlobalCyclistNL

www.globalcyclist.nl
026-3391720, 06-44102718
info@globalcyclist.com

Terug