Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Go Indonesia

Correspondentieadres

Go Indonesia
Veenwortelstraat 107
Arnhem (Gelderland)
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15014

Go Indonesia

go Indonesia biedt kwalitatieve en duurzame reisproducten naar Indonesie. Na een aantal jaren zijn wij beland bij onze nieuwe formule met start in 2019.

Naast het aanbieden van op maat reizen en reiselementen, welke wij met succes hebben verkocht, starten we in 2019 met een tweetal andere reizen te weten:

- Thema reizen (in 2019 zijn dit er een tweetal: Spirituele Healingreis Sumedang (7D/8N) te combineren met uw eigen samengestelde reis of d.m.v. onze reislelementen te combineren tot een volledige onvergetelijke Indonesie reizervaring. Nederland van Javareis, deze reis is nog in ontwikkeling maar zal waarschijnlijk een complte rondreis (vliegen met Garauda Airlines) worden met als centraal element de binnenstad van Semarang en het Kota Lama festival.

- Excusieve reizen waarbij voor het bovensegment luxe onvergetelijke Indonesiebelevenis reizen worden samengesteld anders dan de reeds bestaande. Dit segment biedt niet alleen comfort aan maar ook gecombineerd met avontuurlijke en culturele elementen waar duurzaamheid (natuur, cultuur en economie) centraal staat.

www.go-indonesia.nl
026-3219588
edwardbrouwer@go-indonesia.nl

Terug