Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Goldcrest Nature Tours


Correspondentieadres

Goldcrest Nature Tours
Ridderstraat 5
Heenvliet
Nederland

www.goldcrestnaturetours.nl
0682210682
info@goldcrestnaturetours.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21007

Goldcrest Nature Tours

Beleef de natuur onder begeleiding van ervaren en enthousiastenatuurgidsen!

Houd jij van een natuurreis met inhoud, waarbij de natuurbeleving bovenaan staat? Dan voel jij je helemaal thuis bij Goldcrest Nature Tours. Wij zijn een dynamische reisorganisatie gespecialiseerd in natuurreizen in Nederland en Europa, altijd onder begeleiding van een ervaren Nederlandstalige natuurgids en reisbegeleider.

Reisthema’s

Wij organiseren dagexcursies en korte natuurvakanties ingedeeld naar een thema.

  • Vogelreizen
  • Vlinderreizen
  • Natuurreizen - (zee)zoogdieren 
  • Natuurfotografie

De reizen zijn volledig uitgewerkt om ú een fantastische tijd in de natuur te garanderen. Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren. Wij zoeken de plekken op waar u in alle rust kunt genieten van vogels, vlinders, planten, zoogdieren, insecten en landschappen. Weg van de massa, echt iets unieks!

Goldcrest Nature Tours reist met een kleine groep van maximaal zes personen. Zo krijgt u veel persoonlijke aandacht en kunt u veel leren over de aanwezige flora en fauna. Zo halen we het maximale uit een bestemming of thema, met een minimale belasting voor de natuur en omgeving.

Duurzaamheid

Met onze reizen willen wij de bewustwording vergroten voor behoud en bescherming van de natuur en haar bewoners. En proberen daarbij onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Ook werken wij samen met diverse natuurbescherming organisaties en compenseren we onze CO2 uitstoot.

Onbezorgd op reis naar fantastische natuurgebieden, de mooiste fotografische mogelijkheden, veel leren over flora en fauna en op reis met gelijkgestemden. Dit alles maakt reizen met Goldcrest Nature Tours tot een feest!

Tot snel!

Chris & Annemieke 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \