Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Good Safari BV

Correspondentieadres

Good Safari BV

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18069

Good Safari BV

Good Safari organiseert reizen op maat naar Tanzania. Wij wonen in Arusha, Tanzania en runnen hier een luxe, kleinschalig hotel. Onze reizen beginnen en eindigen vaak in ons hotel. Vanuit onze villa organiseren wij wandelingen in de omgeving, fietstochten op de flanken van Mount Meru en de Kilimanjaro en kanotochten in Arusha National Park. Of een bezoek aan een lokaal kinderhuis. Wij serveren heerlijk eten en hebben prachtige wijnen. Een actieve start van uw safari, in een vertrouwde Nederlandse omgeving. Daarnaast orgniseren wij uw volleidge safari rondreis naar de mooiste parken van Tanzania. Wij boeken kleinschailige accommodaties waar wij zelf geweest zijn. En een afsluiting op Zanzibar regelen wij ook.

Tanzania Reizen van Good Safari zijn anders: 

De Tanzania reizen van Good Safari zijn anders. Als je van plan bent op safari te gaan naar Tanzania zijn er legio mogelijkheden om een reis te plannen en te boeken. Als je bij Good Safari boekt, krijg je de volgende vijf dingen gegarandeerd: 

1) Persoonlijke aandacht
Wij hebben geen standaard reizen noch standaard prijslijsten. Wij maken samen een programma, geheel aangepast aan de wensen van de klant. Een rustig programma, met tijd voor genieten bij de mooie accommodaties, of een focus op de hoogtepunten van de safari, de big5. Een familie met kleine kinderen krijgt van ons echt een ander voorstel dan een stel op huwelijksreis. 

Alle Tanzania reizen van Good Safari zijn privé reizen, op maat gemaakt en altijd uniek.

2) Goed opgebouwd programma.


Een optimaal programma bestaat onder andere uit: 
– zo min mogelijk kilometers buiten de parken.
Dat klinkt logisch maar bij standaard reizen is dit helaas vaak niet het geval. 

– een opbouw in de parken. 
Ieder natuurpark in Tanzania is uniek. Een logische opbouw in het bezoeken van de parken (van klein naar groot, van bijzonder naar spectaculair) draagt echt bij aan de beleving. 

– een keuze van accommodaties op basis van kwaliteit en ligging.
En dus niet op basis van groepsdeals of tijdelijke kortingen of andere voordelen voor het reisbureau.

3) (Kleinschalige) accommodaties met focus op kwaliteit en ligging.

Alle accommodaties die wij aanbieden kennen wij persoonlijk. Wij kiezen altijd voor kwaliteit en ligging, en bij voorkeur voor kleinschalig. Het budget bepaalt de uiteindelijke luxe. Arusha Villa, ons kleinschalige hotel in Tanzania is het startpunt. Luxe, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hier voorop. Arusha Villa is onderdeel van alle Tanzania reizen van Good Safari.

4) Bereikbaarheid tijdens de safari.

Wij wonen in Tanzania en ontmoeten al onze gasten persoonlijk bij aankomst en tijdens hun verblijf in Arusha Villa. Wij kennen de gidsen die mee gaan op safari. Gedurende de gehele safari zijn wij bereikbaar voor vragen, zorgen of problemen. 

5) Good is goed.

Wij houden bij het plannen van de safari altijd rekening met de kwetsbaarheid van de omgeving. Wij kopen zoveel mogelijk lokale producten. Voor iedere overnachting in Arusha Villa dragen wij bij aan het desnaring project in de Serengeti. Wij planten duizenden bomen in de directe omgeving van Arusha Villa. Wij zijn betrokken bij verschillende lokale projecten zoals de zwerfhonden opvang en een kinderhuis. En de keuze voor onze lokale partners is ook op dit principe gebaseerd. 

 

 

 

www.goodsafari.nl
+255767162146
info@goodsafari.nl

Terug