Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Grandprixticketshop B.V.


Correspondentieadres

Grandprixticketshop B.V.
H.J.E. Wenckebachweg 179
Amsterdam
Nederland

www.grandprixticketshop.nl
020-4422111
info@grandprixticketshop.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21023

Grandprixticketshop B.V.

Een geschiedenis in de race wereld, dat is GRANDPRIXTICKETSHOP. 

GRANDPRIXTICKETSHOP onderscheidt zich door een scherp oog voor detail. Wij lopen niet te koop met ons aanbod, maar laten u liever vertellen hoe u onze unieke evenementen ervaren hebt. GRANDPRIXTICKETSHOP biedt toegang tot alle Formule 1 evenementen voor alle doelgroepen. Dit kunnen groepsreizen zijn maar ook tailormade ontwikkelde experiences.

Wij bieden top service voor, tijdens en na alle races. Wij zorgen voor topvermaak, hoogwaardige service en goede accommodaties. Het is ons doel om u een onvergetelijke ervaring te geven.

Twintig jaar begonnen in de Formule 1 als ‘hofleverancier’ van het Jordan F1 team waarvoor wij de VIP-arrangementen verzorgden. Al snel groeide dit uit naar teams als Ferrari, Renault F1 en Minardi waar destijds Jos Verstappen reed.

Intussen is GRANDPRIXTICKETSHOP uitgegroeid tot een full-service partner voor iedereen die de Formule 1 wil bezoeken. Wij zijn partner van het merendeel van de internationale F1-circuits, de officiële promotor en de raceteams van o.a. Red Bull Racing, McLaren, Mercedes F1, Alpine F1, Alpha Tauri, Racing Team Nederland (Jumbo)

Ons portfolio is uitgegroeid van F1 races tot auto-gerelateerde reizen en evenementen, zoals road trips tours door Europa, factory visits, zelfs het rijden in een Formule 1-bolide.

Naast reizen, experiences en hospitality zijn wij de officiële distributeur van toegangskaarten voor alle (F1 - MotoGP - Indy500 - Le Mans) Grand Prix wereldwijd.

Onze andere labels zijn GP Incentives, GT Incentives en H2o Incentives.

-- WHEN WAS THE LAST TIME, YOU DID SOMETHING FOR THE FIRST TIME? --

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \