Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Green Steps Travel


Correspondentieadres

Green Steps Travel
BeurrƩperenlaan 3
Vleuten
Nederland

Volg onswww.greenstepstravel.com
+31624204179
info@greenstepstravel.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 22019

Green Steps Travel

Green Steps Travel is gespecialiseerd in individuele reizen op maat naar Kenia, Namibië, Rwanda, Seychellen, Zambia, Belize, Costa Rica en Nicaragua met als focus duurzaam en verantwoord. Dit doen we aan de hand van onze vier waarden: Ecologisch, Teruggeven, Kleinschalig en Go Local.

Green Steps Travel is altijd op zoek naar plekken waar het toerisme zich aanpast aan de natuurlijke omgeving. Daar waar we komen laten we een zo groen mogelijke voetafdruk achter. Het liefst buiten de gebaande paden. Met de zekerheid van luxe en comfort!
Reizen met Green Steps Travel betekent reizen naar ongerepte natuur, duurzame gastvrijheid van locals én unieke en onvergetelijke ervaringen. 

Reist u met ons, dan geniet u dubbel. Want met uw vakantie draagt u bij aan lokale duurzame initiatieven. Dan genieten de locals met u mee. Samen kiezen wij uw droombestemming. En maken we de wereld een beetje mooier.

Met Green Steps Travel beleeft u:
- Een persoonlijke benadering met aandacht voor detail
- Unieke routes, afgestemd op uw specifieke wensen
- Bijzondere bestemmingen en onvergetelijke activiteiten buiten de gebaande paden
- Een reis die uitgaat van en voldoet aan onze waarden
- Een reisorganisatie die 24/7 voor u klaarstaat en alle service verleent die u nodig heeft om onbezorgd te kunnen genieten.

Laat u inspireren door de voorbeeldreizen op onze website. Uiteraard is elke reis aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \