Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Het Andere Reizen


Correspondentieadres

Het Andere Reizen
Stationsstraat 11
Scheemda
Nederland

www.hetanderereizen.nl
+31597431430
info@hetanderereizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 19069

Het Andere Reizen

Het Andere Reizen is een sociale onderneming. Ons doel is om een maatschappelijke meerwaarde te creëren.

Dat doen wij door vrijwilligers en bewuste reizigers te begeleiden naar landen waar hulp op verschillende manieren gewaardeerd wordt. Als kleine, professionele organisatie met een passie voor reizen staat persoonlijk contact met onze deelnemers voorop!

Al sinds 2005 sturen wij jaarlijks vrijwilligers en reizigers op pad om de reis van hun leven te maken. Door onze persoonlijke ervaringen en kennis proberen we voor al onze deelnemers een onvergetelijke reis samen te stellen.

Om de begeleiding naar het buitenland optimaal te kunnen bieden en te zorgen dat alles voor onze deelnemers tot in de puntjes wordt georganiseerd, zowel voor vertrek als ter plaatse, werken wij met een professioneel, hoog opgeleid team in Nederland.

Al jaren werken wij in de verschillende landen met vaste partners waar wij een goede betrouwbare relatie mee hebben opgebouwd. Vaak zijn dit kleine stichtingen die op een duurzame wijze in hun eigen land en bevolking willen investeren. We zitten vaak met elkaar om tafel om te kijken voor welke uitdagingen zij staan en hoe wij met elkaar kunnen kijken hoe we die uitdagingen aan kunnen gaan. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \