Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Het Licht Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling


Correspondentieadres

Het Licht Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling
Zevenhuizerlaan 6
Heiloo
Nederland

www.het-licht.net
0610838062
marion@het-licht.net

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 22057

Het Licht Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

Reizen met verdieping

Voel jij je moe, bang, radeloos, afgescheiden? Heb je het idee overgeleverd te zijn aan krachten buiten jezelf? Voel je dat je klaar bent met je slachtofferschap? Ben je klaar met je macht aan wat of wie dan ook uit handen te geven? Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid voor je leven op je te nemen en te gaan voor het hoogste potentieel in jou? Om dat wat gemanifesteerd wil worden, nu te gaan leven?

Thuiskomen in jeZelf

Vanuit "Het Licht" Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling organiseer ik reizen en retraites met verdieping. Ik neem je mee naar de mooiste plekken op IJsland, Groenland en in ons eigen kikkerlandje. De natuur als spiegel van je ziel.

Tijdens de reis begeleid ik je met meditaties, lichaamswerk en energetisch werk, zodat je thuis kunt komen in jeZelf en je kunt ontdekken wie je écht bent. Dat er niets krachtiger is dan jouw licht. Dat geeft een gevoel van rust, veiligheid, vreugde en harmonie. Je voelt weer dat je leeft. Je krijgt weer zin in dingen te ondernemen. 

Individueel of in een groep

Jouw essentie, jouw licht wil stralen. Ik nodig je tijdens deze intense reizen uit, om je voet van de rem te halen, om uit je comfortzone te komen en te gaan voor het leven. Dat kan zowel in een maatwerkreis waarin we samen op pad gaan of in een groepsreis of retraite.

Gaat je hart nu sneller kloppen? Je bent van harte welkom!

Harte groet,

Marion

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \