Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

High Standard Travel


Correspondentieadres

High Standard Travel
Aalscholver 19
Groningen
Nederland

www.highstandardtravel.nl
06-53713054
info@hstravel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15061

High Standard Travel

Op het moment dat u in onze bus stapt begint uw ontspanning. Dat kan omdat wij alles in eigen hand houden, van het organiseren van de reis tot het besturen van de touringcar. Wij besteden niets uit, ons eigen team is altijd aanwezig. Dat maakt onze formule zo uniek. 

Er gaat niets boven Groningen.

De thuisbasis van ons bedrijf is Groningen-Stad. Zowel de Stad als de Provincie Groningen zijn onze specialiteit. Onze regio heeft zoveel te bieden dat wij u graag kennis laten maken met het mooie noorden van Nederland. Waar u zich ook bevindt, wij halen u op met een van onze ingehuurde touringcars en leiden u rond, per bus, per fiets, per sloep, wandelend. Beklim de toren, geniet van de stad, omarm de provincie. Wij ontvangen u graag!

Onze reizen door Europa

Er is natuurlijk meer dan Groningen. Wij organiseren met veel plezier stedenreizen in Europa. De meeste hoofdsteden kennen wij zeer goed. Reizen met High Standard Travel staat voor kwaliteit, gastheerschap en veiligheid. Bij tours over een grotere afstanden werken wij met twee chauffeurs. Maximale zekerheid voor onze gasten. Daarnaast onderscheiden wij ons door begeleiding van onze meerdaagse tours door een van onze hostessen. Onze slogan is niet voor niets: ´de bus met de plus´.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \