Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Hunneke Travel

Correspondentieadres

Hunneke Travel
Strabeek 12 c
Valkenburg aan de Geul
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18004

Hunneke Travel

Hunneke Travel vakantie(huizen) voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken, is gevestigd in Zuid-Limburg, een beetje buitenland in Nederland! Het unieke Zuid-Limburgse Heuvelland, met 5 sterren bekroond, is gelegen in het uiterste zuiden van Nederland. Een ongewoon landschap voor Nederlandse begrippen met heuvels en dalen, holle landwegen, vakwerkhuisjes, wegkruisen en kapelletjes, wijngaarden en vergezichten en authentieke dorpje die verscholen liggen tussen de weides en hoogstamboomgaarden. Kortom een prachtig gebied om samen met de trouwe viervoeter te gaan ontdekken.

Hunneke Travel is reisbemiddelaar in vakantiehuizen in de regio Zuid-Limburg en omstreken (Belgische Ardennen, Duitse Eifel, Noord Frankrijk) waar huisdieren van harte welkom zijn. De vakantiehuizen/accommodaties zijn hondvriendelijk en kleinschalig en gelegen in een rustige landelijke omgeving, vlakbij uitgestrekte wandel-wegen en -gebieden. De meeste vakantiewoningen hebben (deels) een omheinde tuin, terras of terrein. De logeertoeslag voor een verblijf met meerdere huisdieren is beperkt en in sommige gevallen logeert de hond bij Hunneke Travel gratis! 

Hunneke Travel controleert met regelmaat de vakantieaccommodaties op kwaliteit maar met name op hondvriendelijkheid. Heeft u als gast van Hunneke Travel speciale wensen, waar wij mee rekening dienen te houden, zoals, 'mijn hond kan en mag geen traplopen', 'mijn hond is nog jong en vol temperament' en maakt u zich terecht zorgen of de vakantieburen geen hinder ervaren van uw onstuimige viervoeter, of uw hond kan heel hoog springen, dus de omheining mag niet te laag zijn...,dan meten wij de omheining voor u na, tellen de trappen en adviseren wij over een rustige omgeving. Wij geven u dus altijd advies welke vakantiehuis het beste past bij uw reiswensen en bij het karakter van uw hond(en). Dát is nu juist wat Hunneke Travel zo bijzonder maakt en onze gasten waarderen!

U zult zich wellicht afvragen wat is nu toch de betekenis van 'Hunneke'? Hunneke is een troetelwoord voor "hondje" in het Maastrichts (Limburgs) dialect. Maar of u nu een kleine of grote viervoeter bezit, een bastaard of een rashond, alle honden zijn welkom en staan bij Hunneke Travel in het middelpunt! Maar, ook gasten zonder huisdieren zijn bij Hunneke Travel van harte welkom!

www.hunneketravel.nl
06-23443026
info@hunneketravel.nl

Terug