Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Ibex Adventures


Correspondentieadres

Ibex Adventures
Neptunusstraat 39
's-Gravenhage
Nederland

Volg onswww.ibexadventures.nl
0651144823
info@ibexadventures.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23038

Ibex Adventures

 

Begeleide 4×4 reizen in Botswana - Namibië - Zambia - Zimbabwe

Ibex Adventures specialiseert zich in avontuurlijke begeleide 4×4 reizen. 

Soms lijkt een zelfstandige autoreis door Afrika misschien iets té spannend. Wat staat je allemaal te wachten en op wie kan je terugvallen tijdens zo’n reis? Wat als je een lekke band krijgt in een gebied waar maar één auto per dag komt? Wij als ervaren Afrika reizigers willen je graag ondersteunen en al het moois in Afrika laten zien. In Botswana staan we soms op de snelweg stil, wachtend tot de kudde olifanten overgestoken is.

Namibië staat bekend om zijn gravel wegen maar daar rijden we ook over zandpaden en losse keien. Volg ons op de kleine weggetjes, door water en diep zand, klimmend over rotsen, of neem zelf een doorgaande gravel weg. ’s Avonds treffen we elkaar dan weer op de afgesproken plek. Gezamenlijk steken we de grenzen over en doorkruisen we ruigere gebieden. Een open blik, doorzettingsvermogen, de bereidheid om elkaar te helpen en een positieve instelling zijn onontbeerlijk voor deze routes, maar staan garant voor een geweldig avontuur.

Wij zoeken naar de juiste balans tussen cultuur, natuur en avontuur. Zo ontdek je meer over de tradities van de lokale bevolking en zie je de mooiste dieren van dichtbij. Tijdens deze reis maken we vooral gebruik van campings maar ook wild kamperen komt voor. 

Ga met ons mee en "Beleef Afrika zelf maar niet alleen"!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \