Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

IENVENT Travel, incentives & events B.V.


Correspondentieadres

IENVENT Travel, incentives & events B.V.
Strengpers 20
Druten
Nederland

Volg onswww.ienvent.nl/
06-53787340
info@ienvent.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21057

IENVENT Travel, incentives & events B.V.

IENVENT, Travel, Incentives & Events
IENVENT is een reis- en eventorganisatie met ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke groepsreizen, incentives en events op maat. Organiseren zit IEN van IENVENT in het bloed. Na diverse jobs in binnen- en buitenland was het een logische stap om IENVENT te beginnen. Een reisorganisatie waar IEN al haar opgedane ervaring kan gebruiken om de mooiste groepsreizen samen te stellen. Met IEN’s organisatietalent en enthousiasme wordt iedere personeelsreis, groepsreis, incentive, meeting of kick-off tot in de puntjes geregeld.

Waddeneilanden-specialist
Al heel wat jaren organiseert IENVENT groepsreizen en bedrijfsuitjes op maat naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk waddeneiland heeft zo zijn eigen charme. IENVENT is goed bekend op de eilanden, weet de de unieke plekjes inmiddels wel te vinden en werkt graag samen met de eilanders. Voor iedere groep maakt IENVENT een programma op maat. Ja, het is dus echt maatwerk.

Voor wie?
Ben je met een groep van circa 20 personen of meer, dan kan IENVENT je daarbij helpen. Persoonlijk contact is voor IEN belangrijk. IEN is nieuwsgierig en wil graag weten voor wie en met welk doel de reis wordt georganiseerd. Is het doel dat collega's elkaar beter leren kennen, dan adviseert en faciliteert IEN, bij het vinden van de juiste workshop of training. Uiteraard gaat IEN ook op zoek naar een  passende locatie. Een bedrijfsweekend met overnachting op een van de Waddeneilanden of naar een bestemming in  of zelfs buiten Europa? IEN organiseert het allemaal.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \