Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Interweddings


Correspondentieadres

Interweddings
Langestraat 81
Delden
Nederland

Volg onsinterweddings.nl
074-3492358
info@interweddings.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 17079

Interweddings

De specialist voor trouwen in het buitenland

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen of om de trouwgelofte nog eens naar elkaar uit te spreken. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. We weten ook dat trouwen in het buitenland niet eenvoudig is. Eén verkeerd geplaatste stempel en jullie huwelijk is niet rechtsgeldig in Nederland.

Officieel trouwen

Met onze hang naar avontuur, kennis van de wettelijke regels in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Renewal of the Vows

Of willen jullie op bijzondere wijze de liefde voor elkaar opnieuw bezegelen. Hoe mooi is dan een ceremonie op een wonderschone locatie in het buitenland? Een plek die betekenis voor jullie heeft, of waar het simpelweg prachtig is. Bij een renewal of the vows is werkelijk alles mogelijk. Vertel ons je wensen en laat de organisatie verder over aan Interweddings. Jullie hoeven dan alleen nog te ontspannen en te genieten!

Legalisatie

Daarnaast zijn in al onze trouwarrangementen de legalisatie inbegrepen inclusief Nederlands trouwboekje. Of zijn jullie reeds getrouwd in bijv. Las Vegas en willen jullie de trouwakte laten legaliseren voor inschrijving in Nederland of België? Geen probleem. Ook wij verzorgen dit graag voor jullie. 

De specialist voor trouwen in het buitenland!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \