Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Jelle Staleman ski- en berggids


Correspondentieadres

Jelle Staleman ski- en berggids
Hart Nibbrigkade, 4
Den Haag
Nederland

www.jellestaleman.nl
0648265628
info@jellestaleman.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23005

Jelle Staleman ski- en berggids

Als internationoaal erkend UIAGM ski- en berggids en Staatlich Geprüfter Skilehrer ben ik de hoogst opgeleide Nederlander op het gebied van bergsport. Daarbij organiseer ik sinds 2010 bergsportreizen op alle continenten. Mijn reizen worden van A - Z georganiseerd en voldoen aan alle internationale veiligheids-, juridische en financiële standaarden.

Uiteraard heb ik op de eerste plaats een grote passie voor de bergsport in al haar facetten! Los van mijn eigen avonturen en expedities vind ik het fantastisch om andere mensen kennis te laten maken met de de bergen. Daarin vind ik vooral plezier door het gevarieerd te houden. Voor een tocht die ik nog niet eerder gegidst heb kun je me altijd 's nachts wakker maken wat voor de meeste tochten ook écht nodig is:)

In mijn communicatie ben ik duidelijk en rechtdoorzee. Daar waar nodig ben ik kort en duidelijk maar als de ruimte er is neem ik uitgebreid de tijd om jou dingen uit te leggen, bij te brengen en te leren. Uiteindelijk gaat het niet alleen om het halen van de top maar is moet het complete plaatje kloppen. Tijdens de beklimming genieten van een fantastisch uitzicht terwijl je nieuwe vrienden maakt met je tochtgenoten! De voorbereiding, de beklimming zelf, het teamwork, de uitzichten en het achteraf genieten met een drankje op het terras maken voor mij een bergsportavontuur helemaal compleet!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \